Öppet mellan 09:00 och 17:00
Legalisering

Vi översätter dina texter till ungerska. Få ditt dokument översatt av en auktoriserad translator.

Tryggt och konfidentiellt

Vi har tystnadsplikt så dina dokument är säkra hos oss.

Snabb leveranstid

Den genomsnittliga leveranstiden är 4-5 arbetsdagar.

Beställ enkelt genom att betala smidigt online

Du kan enkelt beställa din översättning genom att betala online med kort.

Beställ och betala enkelt online via kortbetalning

All kommunikation sker digitalt för att säkra snabbast möjliga process för dig

Leveranstid efter beställning - kontakta oss för att få en leveranstid på din översättning

Processen bakom en auktoriserad översättning kan vara komplicerad. Här förklarar vi hur processen går till, steg för steg.

Få en auktoriserad ungersk översättning

Om du har ett ungerskt dokument som ska användas i Sverige, eller vice versa, kan det ofta vara nödvändigt att få dokumentet översatt. Vi gör ungerska översättningar som auktoriseras genom stämpel och signatur från en translator utsedd av Kammarkollegiet. I vissa fall behöver översättningen ytterligare legaliseras av UD eller genom en apostille-stämpel utfärdad av notarius publicus. Om du är osäker på vilka krav som ställs på ditt dokument, rekommenderar vi att du vänder dig till mottagaren av dokumentet. Myndigheter och ambassader brukar vara väldigt hjälpsamma med att svara på frågor om vad som förväntas av översättningen.

Ungerska översättare           

Auktorisering.se har ett team med ungerska översättare som är specialiserade på sina respektive områden. Gemensamt för dem alla är att de har gjort många juridiskt giltiga översättningar av dokument som bland annat har utfärdats av regeringar.

Vad kostar en ungersk översättning?     

Priset på en ungersk översättning kan variera mycket beroende på dokumentet som ska översättas. Det viktigaste för priset är hur många sidor du behöver ha översatt och hur snabbt du behöver det översatta dokumentet. För att få ett pris ber vi dig skicka in ditt dokument via vårt kontaktformulär, varefter vi återkommer med pris och leveranstid.

Hur kontaktar jag Auktorisering.se?    

För att vara konkurrenskraftiga och ge dig de bästa priserna i Sverige, erbjuder vi endast support online, från kl. 08:00 till kl. 17:00. Om du har behov för ett fysiskt möte, måste det avtalas med oss först.

Hur görs betalningen? 

Du kan betala med betalkort så snart du får en offert från oss. Det är också möjligt att betala genom bankgiro.

Få gratis information, kunskapsutbyte och erfarenheter.

Företagsöversättningar 

Auktorisering.se översätter flera texter åt företagskunder. Vi har kunder från de flesta branscher, och därför har vi även översättare som har specialiserat sig på dessa olika branscher. När vi gör företagsöversättningar, är branschkunskap avgörande för om du får en bra översättning eller inte. Vi har därför specialister från hela världen och har samtidigt säkerställt att du får de bästa priserna, så att du får ut så mycket som möjligt av din budget. Om du har en text som du vill få översatt, rekommenderar vi att du kontaktar oss via vårt kontaktformulär, så tar en av våra projektledare kontakt med dig.

Alla förfrågningar behandlas konfidentiellt      

När du skickar in ditt dokument till Auktorisering.se, kommer vår projektledare och översättare att titta igenom dokumentet. Vi omfattas alla av tystnadsplikt, så ditt dokument kommer att behandlas konfidentiellt.

Hur lång leveranstid är det på min översättning?           

Leveranstiden beror på hur mycket text du behöver ha översatt. Om du behöver ha en sida översatt tar det fyra till fem arbetsdagar innan du får tillbaka översättningen med posten, men detta kan i allmänhet variera mycket.

Hur får jag den färdiga översättningen?

Auktorisering.se skickar den färdiga översättningen hem till dig med posten. I de flesta fall måste du använda översättningen i fysisk form, om det är en offentlig myndighet som är mottagare av dokumentet. Det är också möjligt att få en digital kopia om du så önskar.

Vad gör jag om jag har ett brådskande uppdrag? 

Fyll i vårt kontaktformulär och ring oss så att vi kan återkomma till dig så snart som möjligt och komma igång med din översättning.

Vi översätter till många olika språk.

Vilka är teamet bakom Auktorisering.se? Auktorisering.se samarbetar med några av Sveriges mest erfarna auktoriserade translatorer och har många års erfarenhet av utföra auktoriserade översättningar till både privat- och företagskunder. Vi är specialiserade i auktoriserade översättningar och hjälper dig gärna med bestyrka ditt dokument.

Auktorisering.se (del av Diction Sverige AB)
Artillerigatan 6
114 51 Stockholm
Sverige
+46 102 00 81 68
Org. nr: 559152-1009