Legalisering

Andra språk

Vilka språk översätter vi till:

Auktorisering.se översätter till de flesta språk i världen. Våra kunder ska vanligtvis använda sina dokument i andra länder eller på nya marknader som de vill komma in på. Alla våra översättare är statligt auktoriserade översättare som är utsedda av Kammarkollegiet. Översättarnas specialisering i sina språk säkerställer att din text får korrekt terminologi och ett skriftspråk som framstår som övertygande för läsaren.

Språk

På den här sidan kan du se vilka språk vi översätter till mest. Men vi översätter även till andra och mindre språk. Om du har ett behov av översättning till ett språk som inte anges på vår webbplats, rekommenderar vi att du kontaktar oss för att höra om vi kan hjälpa dig. Vi har samarbetspartners i länder med andra språk än de vi arbetar med i vår dagliga verksamhet, så vi kan hjälpa dig med de flesta uppdrag.  


Vi översätter till många språk
Behöver du en auktoriserad översättning?
Oavsett om du ska ha en auktoriserad översättning eller bara en standard professionell översättning, så kan vi hjälpa dig. Om du är osäker på vilka krav som ställs på ditt dokument är det bara att kontakta oss.
Skicka in ditt dokument och vi återkommer med pris och leveranstid
Beställ enkelt online med kortbetalning
Vi skickar den färdigstämplade översättningen hem till dig
Ring oss på 085 250 28 79
Vi är även tillgängliga via vår chatt. Du kan chatta med en av våra medarbetare mellan 8:00-17:00.
Auktorisering.se
Drottninggatan 86 1 tr
111 36 Stockholm
Sverige
+46 85 250 28 79
Org. nr: 559152-1009