Öppet mellan 09:00 och 17:00
Legalisering

Vi översätter dina texter till nederländska. Få ditt dokument översatt av en auktoriserad translator.

Tryggt och konfidentiellt

Vi har tystnadsplikt så dina dokument är säkra hos oss.

Snabb leveranstid

Den genomsnittliga leveranstiden är 4-5 arbetsdagar.

Beställ enkelt genom att betala smidigt online

Du kan enkelt beställa din översättning genom att betala online med kort.

Beställ och betala enkelt online via kortbetalning

All kommunikation sker digitalt för att säkra snabbast möjliga process för dig

Leveranstid efter beställning - kontakta oss för att få en leveranstid på din översättning

Processen bakom en auktoriserad översättning kan vara komplicerad. Här förklarar vi hur processen går till, steg för steg.

Behöver du en översättning från nederländska till svenska? Hos Auktorisering.se har vi auktoriserade översättare som kan översätta din text.

Om du ska översätta en text från nederländska, och den ska uppvisas för en offentlig institution, är det nästan alltid ett krav att det är en statligt auktoriserad översättning som är stämplad och signerad av en auktoriserad translator utsedd av Kammarkollegiet. I vissa fall finns det också särskilda krav på översättningen, t.ex. en apostille-stämpel som endast kan utfärdas av en notarius publicus. Därför rekommenderar vi att du kontaktar den institution som ska motta dina dokument angående eventuella krav på din översättning.

Nederländska translatorer

Om du ska ha en statligt auktoriserad översättning från nederländska, måste du få en översättare att översätta och märka dokumentet med sin unika signatur och stämpel. Oavsett vad du behöver i samband med ditt dokument, rekommenderar vi att du kontaktar oss så att vi kan vägleda dig genom processen.

Pris – vad kostar en nederländsk översättning?  

Vi kan inte uppge ett pris utan att ha tittat på dokumentet, och vi kommer därför att be dig att skicka in ditt dokument via vår hemsida. När vi har mottagit dokumentet som ska översättas, antingen till eller från nederländska, kommer vi att ge dig en offert med pris och leveranstid. Du kan skicka dokumentet genom att skanna det och skicka det till oss via hemsidan.

Sekretess – vem ser ditt dokument?       

När du skickar en förfrågan om en offert kommer din text endast att läsas av vår projektledare och gällande translator. Auktorisering.se tillämpar tystnadsplikt, och ditt dokument är i trygga händer hos oss. Om din översättning inte påbörjas, kommer dokumentet att raderas från våra system.

Få gratis information, kunskapsutbyte och erfarenheter.

Företagsöversättningar

Auktorisering.se översätter flera typer av texter för företagskunder. Vi har kunder från de flesta branscher och har därför även översättare med kunskap från dessa branscher. När vi utför företagsöversättningar är branschkunskap avgörande för om du får full nytta av din översättning. Vi har därför specialister från hela världen, och samtidigt ser vi till att du får de bästa priserna så att du kan få ut maximalt av din budget. Om du har en text som du vill ha översatt, rekommenderar vi att du kontaktar oss via vårt kontaktformulär.

Leverans – få din nederländska översättning              

Vi skickar alla översättningar per post till önskad adress, oavsett om det är i Sverige eller utomlands. Det är också möjligt att få din översättning elektroniskt om du behöver detta.

Beställ online med betalkort eller bankgiro    

Om du bestämmer dig för att få hjälp med din översättning via Auktorisering.se, kan du betala med betalkort eller bankgiro.

Kontakta oss via telefon, e-post [email protected] eller vår chattfunktion. Vi ser fram emot att höra från dig.

Vi översätter till många olika språk.

Vilka är teamet bakom Auktorisering.se? Auktorisering.se samarbetar med några av Sveriges mest erfarna auktoriserade translatorer och har många års erfarenhet av utföra auktoriserade översättningar till både privat- och företagskunder. Vi är specialiserade i auktoriserade översättningar och hjälper dig gärna med bestyrka ditt dokument.

Auktorisering.se (del av Diction Sverige AB)
Artillerigatan 6
114 51 Stockholm
Sverige
+46 102 00 81 68
Org. nr: 559152-1009