Legalisering

Vi översätter dina texter till turkiska.
Få ditt dokument översatt av en auktoriserad translator.

Beställ en auktoriserad turkisk översättning med stämpel och signatur från en translator utsedd av Kammarkollegiet.       

Om du har ett dokument på turkiska som du ska använda i Sverige, eller ett svenskt dokument som ska användas i Turkiet, kan du behöva en certifierad översättning. För att en översättning ska certifieras måste den stämplas och signeras av en auktoriserad translator utsedd av Kammarkollegiet. Det kan dock finnas enskilda fall där det finns andra mer eller mindre formella krav på översättningen. Då kan dokumentet behöva legaliseras av UD eller förses med en apostille-stämpel av notarius publicus. Auktorisering.se rekommenderar därför att du kontrollerar med myndigheten i fråga vad de förväntar sig av din specifika översättning. Svenska och utländska myndigheter kan alltid ange vilka krav den har på översättningen.

Turkiska translatorer

Vi har turkiska översättare redo att hjälpa till att översätta dina texter. Vår specialitet är juridiskt giltiga översättningar, så att du får professionell hjälp och vägledning hela vägen. I Sverige samarbetar vi med 150 olika translatorer, varav många specialiserar sig på turkiska. Dessutom har vi ett internationellt nätverk med 500 översättare som arbetar med Auktorisering.se. Oavsett vilken typ av text du har, kan du skicka den till oss, så hjälper vi dig att komma från start till mål.

Hur mycket kostar en turkisk översättning?     

För att säkerställa att du alltid får det bästa priset, tittar vi på varje enskilt dokument som ska översättas till eller från turkiska. Hos Auktorisering.se är vi kända för att ha de mest konkurrenskraftiga priserna för auktoriserade översättningar till turkiska. Tack vare vårt omfattande nätverk med översättare, får du det mest konkurrenskraftiga priset på marknaden, vilket inkluderar översättning, stämpling och leverans av översättning till din dörr. Det varierar kraftigt hur mycket översättningarna kostar, men så snart vi får din text, får du en offert från oss. För att få en offert, måste du skanna dokumentet eller ta en bild och skicka den till oss via vår hemsida.

Hur når jag er på Auktorisering.se?     

Det är alltid möjligt att kontakta oss på vardagar från 08:00 till 17:00. Observera att vi endast erbjuder service online, och om du vill ha ett fysiskt möte måste du först boka en tid.

Hur sker betalningen?             

Om du bestämmer dig för att beställa en turkisk översättning via Auktorisering.se, betalar du enkelt online, antingen med betalkort eller bankgiro.

Företagsöversättningar

Auktorisering.se översätter flera texter åt företagskunder. Vi har kunder från de flesta branscher, och därför har vi även översättare som har specialiserat sig på dessa olika branscher. När vi gör företagsöversättningar, är branschkunskap avgörande för om du får en bra översättning eller inte. Vi har därför specialister från hela världen och har samtidigt säkerställt att du får de bästa priserna, så att du får ut så mycket som möjligt av din budget. Om du har en text som du vill få översatt, rekommenderar vi att du kontaktar oss via vårt kontaktformulär, så tar en av våra projektledare kontakt med dig.

Behandlar ni mina dokument med sekretess?  

När du skickar in ditt dokument till Auktorisering.se, kommer vår projektledare och översättare att titta igenom dokumentet. Vi omfattas alla av tystnadsplikt, så ditt dokument kommer att behandlas konfidentiellt.

Hur lång leveranstid är det på min översättning?          

Den typiska leveranstiden för turkiska översättningar är fyra till fem arbetsdagar. Detta gäller när dokumentet är cirka en sida långt. Om du behöver få översatt flera sidor, kan leveranstiden vara längre.

Hur får jag den färdiga översättningen? 

Inkluderat i priset hos Auktorisering.se är leverans av den färdiga översättningen med post. När det gäller juridiskt giltiga översättningar, måste du nästan alltid använda översättningen i en fysisk version. Det är också möjligt att få din översättning elektroniskt om du behöver detta.

Vad gör jag om jag har ett brådskande uppdrag? 

Om du har en översättning till eller från turkiska som du behöver få gjord så snart som möjligt, rekommenderar vi att du fyller i vårt kontaktformulär, skickar in det och sedan ringer oss direkt. På så sätt kan vi leverera så fort som möjligt.

 

Ring oss på 085 250 28 79
Vi är även tillgängliga via vår chatt. Du kan chatta med en av våra medarbetare mellan 8:00-17:00.
Behöver du en auktoriserad översättning?
Oavsett om du ska ha en auktoriserad översättning eller bara en vanlig professionell översättning, så kan vi hjälpa dig. Om du är osäker på vilka krav som ställs på ditt dokument är det bara att kontakta oss.
Skicka ditt dokument idag och vi återkommer med ett pris och leveranstid
Beställ enkelt online med kortbetalning
Vi skickar den färdigstämplade översättningen hem till dig
Beställ och betala enkelt online via kortbetalning
All kommunikation sker digitalt för att säkra snabbast möjliga process för dig
Leveranstid efter beställning - kontakta oss för att få en leveranstid på din översättning
Vi översätter till många språk

Vi översätter till många olika språk.

Vilka är teamet bakom Auktorisering.se? Auktorisering.se samarbetar med några av Sveriges mest erfarna auktoriserade translatorer och har många års erfarenhet av utföra auktoriserade översättningar till både privat- och företagskunder. Vi är specialiserade i auktoriserade översättningar och hjälper dig gärna med auktorisera ditt dokument. Ring oss gärna på 085 250 28 79 om du har några frågor.
Läs mer om oss
Auktorisering.se
Drottninggatan 86 1 tr
111 36 Stockholm
Sverige
+46 85 250 28 79
Org. nr: 559152-1009