Öppet mellan 09:00 och 17:00
Legalisering

Vi översätter dina texter till turkiska. Få ditt dokument översatt av en auktoriserad translator.

Tryggt och konfidentiellt

Vi har tystnadsplikt så dina dokument är säkra hos oss.

Snabb leveranstid

Den genomsnittliga leveranstiden är 4-5 arbetsdagar.

Beställ enkelt genom att betala smidigt online

Du kan enkelt beställa din översättning genom att betala online med kort.

Beställ och betala enkelt online via kortbetalning

All kommunikation sker digitalt för att säkra snabbast möjliga process för dig

Leveranstid efter beställning - kontakta oss för att få en leveranstid på din översättning

Processen bakom en auktoriserad översättning kan vara komplicerad. Här förklarar vi hur processen går till, steg för steg.

Beställ en auktoriserad turkisk översättning med stämpel och signatur från en translator utsedd av Kammarkollegiet.       

Om du har ett dokument på turkiska som du ska använda i Sverige, eller ett svenskt dokument som ska användas i Turkiet, kan du behöva en certifierad översättning. För att en översättning ska certifieras måste den stämplas och signeras av en auktoriserad translator utsedd av Kammarkollegiet. Det kan dock finnas enskilda fall där det finns andra mer eller mindre formella krav på översättningen. Då kan dokumentet behöva legaliseras av UD eller förses med en apostille-stämpel av notarius publicus. Auktorisering.se rekommenderar därför att du kontrollerar med myndigheten i fråga vad de förväntar sig av din specifika översättning. Svenska och utländska myndigheter kan alltid ange vilka krav den har på översättningen.

Turkiska translatorer

Vi har turkiska översättare redo att hjälpa till att översätta dina texter. Vår specialitet är juridiskt giltiga översättningar, så att du får professionell hjälp och vägledning hela vägen. I Sverige samarbetar vi med 150 olika translatorer, varav många specialiserar sig på turkiska. Dessutom har vi ett internationellt nätverk med 500 översättare som arbetar med Auktorisering.se. Oavsett vilken typ av text du har, kan du skicka den till oss, så hjälper vi dig att komma från start till mål.

Hur mycket kostar en turkisk översättning?     

För att säkerställa att du alltid får det bästa priset, tittar vi på varje enskilt dokument som ska översättas till eller från turkiska. Hos Auktorisering.se är vi kända för att ha de mest konkurrenskraftiga priserna för auktoriserade översättningar till turkiska. Tack vare vårt omfattande nätverk med översättare, får du det mest konkurrenskraftiga priset på marknaden, vilket inkluderar översättning, stämpling och leverans av översättning till din dörr. Det varierar kraftigt hur mycket översättningarna kostar, men så snart vi får din text, får du en offert från oss. För att få en offert, måste du skanna dokumentet eller ta en bild och skicka den till oss via vår hemsida.

Hur når jag er på Auktorisering.se?     

Det är alltid möjligt att kontakta oss på vardagar från 08:00 till 17:00. Observera att vi endast erbjuder service online, och om du vill ha ett fysiskt möte måste du först boka en tid.

Hur sker betalningen?             

Om du bestämmer dig för att beställa en turkisk översättning via Auktorisering.se, betalar du enkelt online, antingen med betalkort eller bankgiro.

Få gratis information, kunskapsutbyte och erfarenheter.

Företagsöversättningar

Auktorisering.se översätter flera texter åt företagskunder. Vi har kunder från de flesta branscher, och därför har vi även översättare som har specialiserat sig på dessa olika branscher. När vi gör företagsöversättningar, är branschkunskap avgörande för om du får en bra översättning eller inte. Vi har därför specialister från hela världen och har samtidigt säkerställt att du får de bästa priserna, så att du får ut så mycket som möjligt av din budget. Om du har en text som du vill få översatt, rekommenderar vi att du kontaktar oss via vårt kontaktformulär, så tar en av våra projektledare kontakt med dig.

Behandlar ni mina dokument med sekretess?  

När du skickar in ditt dokument till Auktorisering.se, kommer vår projektledare och översättare att titta igenom dokumentet. Vi omfattas alla av tystnadsplikt, så ditt dokument kommer att behandlas konfidentiellt.

Hur lång leveranstid är det på min översättning?          

Den typiska leveranstiden för turkiska översättningar är fyra till fem arbetsdagar. Detta gäller när dokumentet är cirka en sida långt. Om du behöver få översatt flera sidor, kan leveranstiden vara längre.

Hur får jag den färdiga översättningen? 

Inkluderat i priset hos Auktorisering.se är leverans av den färdiga översättningen med post. När det gäller juridiskt giltiga översättningar, måste du nästan alltid använda översättningen i en fysisk version. Det är också möjligt att få din översättning elektroniskt om du behöver detta.

Vad gör jag om jag har ett brådskande uppdrag? 

Om du har en översättning till eller från turkiska som du behöver få gjord så snart som möjligt, rekommenderar vi att du fyller i vårt kontaktformulär, skickar in det och sedan ringer oss direkt. På så sätt kan vi leverera så fort som möjligt.

 

Vi översätter till många olika språk.

Vilka är teamet bakom Auktorisering.se? Auktorisering.se samarbetar med några av Sveriges mest erfarna auktoriserade translatorer och har många års erfarenhet av utföra auktoriserade översättningar till både privat- och företagskunder. Vi är specialiserade i auktoriserade översättningar och hjälper dig gärna med bestyrka ditt dokument.

Auktorisering.se (del av Diction Sverige AB)
Artillerigatan 6
114 51 Stockholm
Sverige
+46 102 00 81 68
Org. nr: 559152-1009