Legalisering

Vi översätter dina texter till italienska.
Få ditt dokument översatt av en auktoriserad translator.

Letar du efter en auktoriserad italiensk translator? Hos Auktorisering.se du beställa en italiensk översättning utförd av en auktoriserad translator.

Om du ska skicka ett översatt dokument till en offentlig institution, krävs nästan alltid en statligt auktoriserad översättning. Denna måste stämplas och signeras av en auktoriserad translator utsedd av Kammarkollegiet. I vissa fall kan den auktoriserade översättningen behöva legaliseras ytterligare av UD eller förses med en apostille-stämpel som endast kan utfärdas av notarius publicus. Därför rekommenderar vi att du kontaktar den institution som ska motta dina dokument angående vilka krav som ställs på ditt dokument.

Italienska translatorer

Om du behöver en statligt auktoriserad översättning till eller från italienska, måste du få en italiensk translator att översätta och märka dokumentet med sin unika signatur och stämpel. Oavsett vad som krävs av ditt dokument, rekommenderar vi att du kontaktar oss så att vi kan vägleda dig genom processen.

Pris – hur mycket kostar en italiensk översättning?     

Vi måste titta på dokumentet innan vi kan ange ett pris, och vi kommer därför att be dig att skicka in ditt dokument via vår hemsida. När vi har mottagit dokumentet som ska översättas, antingen till eller från italienska, kommer vi att ge dig en offert med pris och leveranstid. Du kan skicka dokumentet genom att skanna det och ladda upp det via vår hemsida.

Sekretess – vem ser ditt dokument?       

När du skickar en förfrågan om en offert, kommer din text endast att läsas av vår projektledare och gällande translator. Auktorisering.se tillämpar tystnadsplikt, och ditt dokument är i trygga händer hos oss. Om din översättning inte påbörjas, kommer dokumentet att raderas från våra system.

Företagsöversättningar

Auktorisering.se översätter många olika typer texter för företagskunder. Vi har kunder från de flesta branscher och har därför även översättare med kunskap från dessa branscher. När vi utför företagsöversättningar är branschkunskap avgörande för om du får full nytta av din översättning. Vi har därför specialister från hela världen, och dessutom har vi sett till att du får de bästa priserna, så att du kan få ut maximalt av din budget. Om du har en text som du vill ha översatt, rekommenderar vi att du kontaktar oss via vårt kontaktformulär.

Leverans – få din italienska översättning            

Vi skickar alla översättningar per post till önskad adress, oavsett om det är i Sverige eller utomlands. Det är också möjligt att få din översättning elektroniskt om du behöver detta.

Support via telefon, e-post och chatt under alla vardagar från 8:00 till 17:00.        

Du har möjlighet att kontakta oss alla vardagar, bortsett från helgdagar. Våra öppettider är från 8:00 till 17:00.

Beställ online med betalkort eller bankgiro      

Om du bestämmer dig för att få hjälp med din italienska översättning via Auktorisering.se, kan du betala med betalkort eller bankgiro.

Kontakta oss via telefon, e-post eller vår chattfunktion. Vi ser fram emot att höra från dig.

Ring oss på 085 250 28 79
Vi är även tillgängliga via vår chatt. Du kan chatta med en av våra medarbetare mellan 8:00-17:00.
Behöver du en auktoriserad översättning?
Oavsett om du ska ha en auktoriserad översättning eller bara en vanlig professionell översättning, så kan vi hjälpa dig. Om du är osäker på vilka krav som ställs på ditt dokument är det bara att kontakta oss.
Skicka ditt dokument idag och vi återkommer med ett pris och leveranstid
Beställ enkelt online med kortbetalning
Vi skickar den färdigstämplade översättningen hem till dig
Beställ och betala enkelt online via kortbetalning
All kommunikation sker digitalt för att säkra snabbast möjliga process för dig
Leveranstid efter beställning - kontakta oss för att få en leveranstid på din översättning
Vi översätter till många språk

Vi översätter till många olika språk.

Vilka är teamet bakom Auktorisering.se? Auktorisering.se samarbetar med några av Sveriges mest erfarna auktoriserade translatorer och har många års erfarenhet av utföra auktoriserade översättningar till både privat- och företagskunder. Vi är specialiserade i auktoriserade översättningar och hjälper dig gärna med auktorisera ditt dokument. Ring oss gärna på 085 250 28 79 om du har några frågor.
Läs mer om oss
Auktorisering.se
Drottninggatan 86 1 tr
111 36 Stockholm
Sverige
+46 85 250 28 79
Org. nr: 559152-1009