Öppet mellan 09:00 och 17:00
Legalisering

Vi översätter dina texter till spanska. Få ditt dokument översatt av en auktoriserad translator.

Tryggt och konfidentiellt

Vi har tystnadsplikt så dina dokument är säkra hos oss.

Snabb leveranstid

Den genomsnittliga leveranstiden är 4-5 arbetsdagar.

Beställ enkelt genom att betala smidigt online

Du kan enkelt beställa din översättning genom att betala online med kort.

Beställ och betala enkelt online via kortbetalning

All kommunikation sker digitalt för att säkra snabbast möjliga process för dig

Leveranstid efter beställning - kontakta oss för att få en leveranstid på din översättning

Processen bakom en auktoriserad översättning kan vara komplicerad. Här förklarar vi hur processen går till, steg för steg.

Vi erbjuder auktoriserade spanska översättningar. Hos Auktorisering.se du beställa en spansk översättning utförd av en spansk translator utsedd av Kammarkollegiet.

Om du ska skicka ett översatt dokument till en offentlig institution, krävs nästan alltid en statligt auktoriserad översättning. Denna måste stämplas och signeras av en auktoriserad translator utsedd av Kammarkollegiet. Ibland finns det dock även särskilda krav på översättningen. Det kan bland annat vara att översättningen måste legaliseras av UD eller förses med en apostille-stämpel. En apostille-stämpel kan endast kan utfärdas av notarius publicus, och vi rekommenderar därför att du kontaktar den institution som ska motta dina dokument för att säkerställa att ditt dokument uppfyller de krav som ställs.

Spanska translatorer

Om du ska ha en auktoriserad översättning till eller från spanska, måste du få en spansk translator att översätta och märka dokumentet med sin unika signatur och stämpel. Oavsett vad du behöver för ditt dokument, rekommenderar vi att du kontaktar oss så att vi kan vägleda dig genom processen.

Pris – vad kostar en spansk översättning?  

Vi måste titta på dokumentet innan vi kan ange ett pris, och vi kommer därför att be dig att skicka in dokumentet via vår hemsida. När vi har mottagit dokumentet som ska översättas, antingen till eller från spanska, kommer vi att ge dig en offert med pris och leveranstid. Du kan skicka in dokumentet genom att skanna det och ladda upp det via vår hemsida.

Sekretess – vem ser ditt dokument?     

När du skickar en förfrågan om en offert kommer din text endast att läsas av vår projektledare och gällande translator. Auktorisering.se tillämpar tystnadsplikt, och ditt dokument är i trygga händer hos oss. Om din översättning inte påbörjas, kommer dokumentet att raderas från våra system.

Få gratis information, kunskapsutbyte och erfarenheter.

Översättningar för olika verksamheter

Auktorisering.se översätter många typer av texter för företagskunder. Vi har kunder från de flesta branscher och har därför även översättare med kunskap från dessa yrkesområden. När vi utför företagsöversättningar är branschkunskap avgörande för om du får full nytta av din översättning eller inte. Vi har därför specialister från hela världen och ser dessutom till att du får de bästa priserna, så att du kan få ut så mycket som möjligt av din budget. Om du har en text som du vill ha översatt, rekommenderar vi att du kontaktar oss via vårt kontaktformulär.

Leverans – få din spanska översättning     

Vi skickar alla översättningar per post till önskad adress, oavsett om det är i Sverige eller utomlands. Det är också möjligt att få din översättning elektroniskt om du behöver detta.

Support via telefon, e-post och chatt alla vardagar från 08:00 till 17:00        

Du har möjlighet att kontakta oss alla vardagar, bortsett från under helgdagar. Våra öppettider är 8:00 till 17:00.

Beställ online med betalkort eller bankgiro       

Om du bestämmer dig för att få hjälp med din spanska översättning via Auktorisering.se, kan du betala med betalkort eller bankgiro.

Kontakta oss via telefon 010-200 81 68, e-post [email protected] eller vår chattfunktion. Vi ser fram emot att höra från dig.

Vi översätter till många olika språk.

Vilka är teamet bakom Auktorisering.se? Auktorisering.se samarbetar med några av Sveriges mest erfarna auktoriserade translatorer och har många års erfarenhet av utföra auktoriserade översättningar till både privat- och företagskunder. Vi är specialiserade i auktoriserade översättningar och hjälper dig gärna med bestyrka ditt dokument.

Auktorisering.se (del av Diction Sverige AB)
Artillerigatan 6
114 51 Stockholm
Sverige
+46 102 00 81 68
Org. nr: 559152-1009