Legalisering

Vi översätter dina texter till estniska.
Få ditt dokument översatt av en auktoriserad translator.

Estnisk auktoriserad översättning

Kraven på din estniska översättning beror oftast på vilken myndighet som ska använda den. Auktorisering.se kan hjälpa dig med att göra en översättning som auktoriseras med stämpel och signatur från en av Kammarkollegiets auktoriserade översättare. I vissa fall kan dokumentet behöva legaliseras ytterligare av UD eller förses med en apostille-stämpel som endast kan utfärdas av notarius publicus. Vår rekommendation är att du undersöker vilka krav som ställs på din estniska översättning genom att kontakta den myndighet som ska använda din översättning eller kontrollera om det beskrivs på deras hemsida.

Estniska översättare

Vi har estniska översättare som är redo att hjälpa dig med din estniska översättning. Kontakta gärna oss på Auktorisering.se så att vi kan vägleda dig genom processen, oavsett vilken typ av översättning du behöver. Vi har ett stort nätverk som består av över 150 translatorer som samarbetar med Auktorisering.se. Vi är specialiserade på juridiskt giltiga översättningar, och vi garanterar därför att din estniska översättning uppfyller de formella kraven och att du samtidigt får din översättning till marknadens vassaste pris.

Priset för estnisk översättning

Auktorisering.se är kända för att erbjuda estniska översättningar till de bästa priserna på marknaden. Priset på din estniska översättning beror på vilken text du behöver få översatt. Vi ger dig snabbt en kostnadsfri offert på din översättning om du skickar en kopia av de dokument du behöver få översatt till/från estniska. Allt du behöver göra är att skicka in skannade kopior eller bilder av dina dokument via vår hemsida.

Sekretess

På Auktorisering.se omfattas vi av tystnadsplikt, och dina dokument är alltid i trygga händer hos oss. Om du trots allt bestämmer dig för att inte få dina dokument översatta, kommer vi att ta bort dem från vår databas.

Vi hjälper dig vardagar från 08:00 till 17:00 via telefon och i vår chatt

Vi är redo att hjälpa dig, måndag till fredag, från 08:00 till 17:00, med undantag för helgdagar. Det är endast möjligt att träffa oss personligen efter överenskommelse. 

Företagsöversättningar

Auktorisering.se översätter flera texter åt företagskunder. Vi har kunder från de flesta branscher, och därför har vi även översättare som har specialiserat sig på dessa olika branscher. När vi gör företagsöversättningar, är branschkunskap avgörande för om du får en bra översättning eller inte. Vi har därför specialister från hela världen och har samtidigt säkerställt att du får de bästa priserna, så att du får ut så mycket som möjligt av din budget. Om du har en text som du vill få översatt, rekommenderar vi att du kontaktar oss via vårt kontaktformulär, så tar en av våra projektledare kontakt med dig.

Leveranstid för estnisk översättning

Översättning till/från estniska tar vanligtvis fyra till fem arbetsdagar. Leveranstiden varierar dock beroende på hur många sidor du behöver få översatt. Kontakta oss gärna för att höra mer om leveranstiden för just din översättning.

Få din estniska översättning skickad med post

Vi skickar din estniska översättning direkt till dig via post, vilket inte kostar dig någonting. Vi skickar din översättning till önskad adress, både inrikes och utomlands. Det är också möjligt att få din estniska översättning elektroniskt, om du behöver detta.

Estniska översättningar som brådskar     

Om du behöver din estniska översättning så snart som möjligt, kan vi hjälpa dig att få översättningen gjord som ett brådskande uppdrag. Du får då din översättning snabbare än vanligt mot en extra avgift. Kontakta oss om du har en brådskande uppgift som du behöver hjälp med!

Beställ din estniska översättning online med betalkort eller bankgiro       

Hos Auktorisering.se kan du betala med antingen betalkort eller bankgiro. Kontakta oss via telefon på 085 250 28 79, e-postadressen [email protected] eller vår chattfunktion. Vi ser fram emot att höra från dig.

 

Ring oss på 085 250 28 79
Vi är även tillgängliga via vår chatt. Du kan chatta med en av våra medarbetare mellan 8:00-17:00.
Behöver du en auktoriserad översättning?
Oavsett om du ska ha en auktoriserad översättning eller bara en vanlig professionell översättning, så kan vi hjälpa dig. Om du är osäker på vilka krav som ställs på ditt dokument är det bara att kontakta oss.
Skicka ditt dokument idag och vi återkommer med ett pris och leveranstid
Beställ enkelt online med kortbetalning
Vi skickar den färdigstämplade översättningen hem till dig
Beställ och betala enkelt online via kortbetalning
All kommunikation sker digitalt för att säkra snabbast möjliga process för dig
Leveranstid efter beställning - kontakta oss för att få en leveranstid på din översättning
Vi översätter till många språk

Vi översätter till många olika språk.

Vilka är teamet bakom Auktorisering.se? Auktorisering.se samarbetar med några av Sveriges mest erfarna auktoriserade translatorer och har många års erfarenhet av utföra auktoriserade översättningar till både privat- och företagskunder. Vi är specialiserade i auktoriserade översättningar och hjälper dig gärna med auktorisera ditt dokument. Ring oss gärna på 085 250 28 79 om du har några frågor.
Läs mer om oss
Auktorisering.se
Drottninggatan 86 1 tr
111 36 Stockholm
Sverige
+46 85 250 28 79
Org. nr: 559152-1009