Phone Hours Weekend
Legalisering

Vi översätter dina texter till grekiska. Få ditt dokument översatt av en auktoriserad translator.

Tryggt och konfidentiellt

Vi har tystnadsplikt så dina dokument är säkra hos oss.

Snabb leveranstid

Den genomsnittliga leveranstiden är 4-5 arbetsdagar.

Beställ enkelt genom att betala smidigt online

Du kan enkelt beställa din översättning genom att betala online med kort.

Beställ och betala enkelt online via kortbetalning

All kommunikation sker digitalt för att säkra snabbast möjliga process för dig

Leveranstid efter beställning - kontakta oss för att få en leveranstid på din översättning

Processen bakom en auktoriserad översättning kan vara komplicerad. Här förklarar vi hur processen går till, steg för steg.

Vill du ha en offert på en auktoriserad grekisk översättning med Kammarkollegiets stämpel och signatur?  

Vill du ha en offert på en grekisk översättning? Det kan hända att man ibland behöver en certifierad översättning i samband med att man är i kontakt med svenska eller grekiska myndigheter. Om så är fallet, kan Auktorisering.se hjälpa dig. Vi kan erbjuda en auktoriserad översättning som har översatts av en av Kammarkollegiets auktoriserade översättare. Innan du beställer en översättning, bör du dock vara uppmärksam på vilka krav som ställs på din översättning. I vissa fall kan den auktoriserade översättningen behöva legaliseras ytterligare av UD eller förses med en apostille-stämpel som endast kan utfärdas av notarius publicus. För att ta reda på vilka krav som ställs på dokumentet, rekommenderar vi att du kontaktar den myndighet som ska motta översättningen.

Grekiska översättare        

Auktorisering.se har ett team med grekiska översättare som översätter mängder av texter varje vecka. Översättarna bakom Auktorisering.se består av över 150 översättare, som översätter till sina respektive språk och med sina egna specialiteter, och detta inkluderar grekiska översättare. Våra översättare i Sverige är inte alltid tillräckligt många, och därför har vi ett internationellt nätverk som består av mer än 500 översättare, och dessa är främst lokala översättare i olika länder. Sammanfattningsvis får du en professionell översättningsbyrå som tar hand om dina översättningar om du väljer Auktorisering.se.

Pris på grekisk översättning    

Skicka in ditt dokument via vårt kontaktformulär, så får du så snart som möjligt en offert från oss som anger både pris och leveranstid. För oss på Auktorisering.se är det viktigt att du som kund får så mycket som möjligt för pengarna och därför behöver vi se varje dokument för att säkerställa att du får lägsta möjliga pris.

Konfidentiellt

Som översättare behandlar vi dina dokument konfidentiellt. Vi omfattas alla av tystnadsplikt, så du kan tryggt skicka in dina dokument till Auktorisering.se.

Vi är tillgängliga alla vardagar 08:00-17:00       

Vi erbjuder support från måndag till fredag, från 08:00 till 17:00, och under denna tidsperiod kan du nå oss på telefon, via chatt och genom att skicka ett mejl. Om du behöver träffas fysiskt, kan detta göras efter överenskommelse.

Betalning

När du har fått en offert från oss, kan du godkänna den genom att trycka på en betalningslänk som vi skickar till dig. Du kan betala med betalkort eller bankgiro.

Få gratis information, kunskapsutbyte och erfarenheter.

Företagsöversättningar

Auktorisering.se översätter flera texter åt företagskunder. Vi har kunder från de flesta branscher, och därför har vi även översättare som har specialiserat sig på dessa olika branscher. När vi gör företagsöversättningar, är branschkunskap avgörande för om du får en bra översättning eller inte. Vi har därför specialister från hela världen och har samtidigt säkerställt att du får de bästa priserna, så att du får ut så mycket som möjligt av din budget. Om du har en text som du vill få översatt, rekommenderar vi att du kontaktar oss via vårt kontaktformulär, så tar en av våra projektledare kontakt med dig.

Leveranstid 

Om ditt dokument består av en eller två sidor, kan vi vanligtvis göra grekiska översättningar inom fyra till fem arbetsdagar. Om du har flera sidor som ska översättas, kan leveranstiden variera.

Leverans av översättningen  

Många av våra kunder behöver använda den fysiska översättningen med stämplar på, så därför skickar vi översättningen din hemadress via post. Detta ingår vanligtvis alltid i priset när du beställer något från Auktorisering.se. Det är också möjligt att få din grekiska översättning elektroniskt om du behöver detta.

Brådskande grekiska översättningar   

Om du befinner dig i en situation där du måste ha översatt dina texter omedelbart, kan vi släppa allt annat och sätta igång direkt med dina texter. Om du har ett brådskande uppdrag, ring oss så att vi kan få all nödvändig information för att vi ska kunna leverera den färdiga översättningen så snabbt som möjligt.

 

Vi översätter till många olika språk.

Vilka är teamet bakom Auktorisering.se? Auktorisering.se samarbetar med några av Sveriges mest erfarna auktoriserade translatorer och har många års erfarenhet av utföra auktoriserade översättningar till både privat- och företagskunder. Vi är specialiserade i auktoriserade översättningar och hjälper dig gärna med bestyrka ditt dokument.

Auktorisering.se (del av Diction Sverige AB)
Artillerigatan 6
114 51 Stockholm
Sverige
+46 102 00 81 68
Org. nr: 559152-1009