Legalisering

Vi översätter dina texter till bosniska.
Få ditt dokument översatt av en auktoriserad translator.

Auktoriserad bosnisk översättning

En auktoriserad översättning är nästan alltid ett krav om dokumentet ska skickas till en myndighet, ambassad eller andra offentliga institutioner. En auktoriserad översättning stämplas och signeras av en auktoriserad translator utsedd av Kammarkollegiet. I vissa fall kan den auktoriserade översättningen behöva legaliseras ytterligare av UD eller förses med en apostille-stämpel, som endast kan utfärdas av notarius publicus. För att ta reda på vad du behöver, och vilka krav som ställs ditt dokument, rekommenderar vi att du kontaktar den myndighet som ska motta översättningen. Du är också välkommen att kontakta Auktorisering.se för att få vägledning kring hur du tar reda på vad du behöver.

Professionella bosniska översättare

Vårt team med bosniska översättare erbjuder översättning till både privat- och företagskunder. Dagligen hjälper vi kunder att översätta juridiskt giltiga dokument av alla slag. Våra översättare har därför gjort många översättningar och kommer därför också att kunna hjälpa till med att översätta ditt dokument. Auktorisering.se består av över 150 översättare från Sverige, varav en handfull av dem översätter till bosniska. För att kunna uppfylla alla krav som ställs på oss, har vi även ett nära samarbete med kollegor från utlandet, vilket gör att vi har ett totalt nätverk med över 500 tolkar och översättare från andra länder än Sverige. Kontakta oss därför med din förfrågan för att få ytterligare råd/vägledning.

Priset för en bosnisk översättning 

För att få ett en offert på din översättning måste du skicka texten till oss via vår hemsida. Du får sedan en offert från en projektledare hos Auktorisering.se.

Allt behandlas konfidentiellt

I många fall då våra kunder behöver översätta något, handlar det om känslig information och känsliga dokument. All personal hos Auktorisering.se omfattas av tystnadsplikt, och dina handlingar behandlas därför konfidentiellt.

Få din bosniska översättning med posten

Leveranstiden för en bosnisk översättning kan variera ganska mycket. Vanligtvis, om det bara handlar om en sida, tar det fyra till fem arbetsdagar innan du får din översättning. Kontakta oss om du vill ha en mer exakt leveranstid. Vi skickar din översättning per post till önskad adress, oavsett om det är i Sverige eller utomlands. Du kan även få en digital kopia, om så önskas. 

Företagsöversättningar

Auktorisering.se översätter flera texter åt företagskunder. Vi har kunder från de flesta branscher, och därför har vi även översättare som har specialiserat sig på olika områden. När vi gör företagsöversättningar, är branschkunskap avgörande för om du får en bra översättning eller inte. Vi har därför specialister från hela världen och säkerställer samtidigt att du får de bästa priserna, så att du får ut så mycket som möjligt av din budget. Om du har en text som du vill få översatt, rekommenderar vi att du kontaktar oss via vårt kontaktformulär, så tar en av våra projektledare kontakt med dig.

Brådskande uppdrag – bosniska översättningar 

Om du behöver få ditt dokument översätt omedelbart, kan vi också hjälpa dig. Mot en extra avgift släpper vi allt annat och fokuserar på ditt uppdrag. Kontakta oss för mer information.

Öppettider 

Du kan alltid kontakta oss under våra öppettider som är vardagar mellan 08:00 och 17:00. Vi arbetar endast elektroniskt/online, eftersom vi är en e-handelstjänst. Du kan kontakta oss via vår chattfunktion, e-post eller telefon. Om du vill träffa oss fysiskt, måste du först begära ett möte, så avtalar vi en tid.

Onlinebetalning 

Som e-handelstjänst ger vi dig möjligheten att betala online. Du kan betala med betalkort från VISA, MasterCard och andra kortleverantörer. Utöver detta kan du också betala via bankgiro.

 

Ring oss på 085 250 28 79
Vi är även tillgängliga via vår chatt. Du kan chatta med en av våra medarbetare mellan 8:00-17:00.
Behöver du en auktoriserad översättning?
Oavsett om du ska ha en auktoriserad översättning eller bara en vanlig professionell översättning, så kan vi hjälpa dig. Om du är osäker på vilka krav som ställs på ditt dokument är det bara att kontakta oss.
Skicka ditt dokument idag och vi återkommer med ett pris och leveranstid
Beställ enkelt online med kortbetalning
Vi skickar den färdigstämplade översättningen hem till dig
Beställ och betala enkelt online via kortbetalning
All kommunikation sker digitalt för att säkra snabbast möjliga process för dig
Leveranstid efter beställning - kontakta oss för att få en leveranstid på din översättning
Vi översätter till många språk

Vi översätter till många olika språk.

Vilka är teamet bakom Auktorisering.se? Auktorisering.se samarbetar med några av Sveriges mest erfarna auktoriserade translatorer och har många års erfarenhet av utföra auktoriserade översättningar till både privat- och företagskunder. Vi är specialiserade i auktoriserade översättningar och hjälper dig gärna med auktorisera ditt dokument. Ring oss gärna på 085 250 28 79 om du har några frågor.
Läs mer om oss
Auktorisering.se
Drottninggatan 86 1 tr
111 36 Stockholm
Sverige
+46 85 250 28 79
Org. nr: 559152-1009