Legalisering

Vi översätter dina texter till albanska.
Få ditt dokument översatt av en auktoriserad translator.

Auktoriserad albansk översättning

En auktoriserad översättning är nästan alltid ett krav om dokumentet ska skickas till en offentlig institution. För att en översättning ska certifieras måste den stämplas och signeras av en auktoriserad translator utsedd av Kammarkollegiet. Det finns olika krav på översättningar när myndigheterna ska använda dina översatta dokument. I vissa fall måste nämligen dokumentet legaliseras ytterligare av UD eller förses med en apostille-stämpel från notarius publicus. Kraven för översättningen beror på myndigheten, och därför rekommenderar vi att du kontaktar den institution som ska motta dina dokument för att säkerställa att översättningen uppfyller dessa krav.

Vårt team med albanska översättare

Vi har ett starkt team bestående av över 150 översättare i Sverige och mer än 500 utomlands. Vi hjälper dig oberoende av vilka dokument du vill ha översatta till eller från albanska. Vi genomför dagligen översättningar av betyg, adoptionspapper, testamenten, födelse- och dopbevis och mycket mer. Om du beställer via Auktorisering.se, får du en garanti för att din översättning uppfyller de juridiska kraven, samtidigt som du får marknadens bästa pris på din albanska översättning.

Alltid det bästa priset för albansk översättning 

Om du behöver ett bra pris på din albanska översättning, kan du utan att oroa dig beställa från Auktorisering.se. Vi är alltid konkurrenskraftiga när det gäller översättning, så att vi kan säkerställa att våra kunder får det bästa priset, varje gång. Det är möjligt att få en kostnadsfrioffert på översättning av dina dokument innan du beställer hos oss. Allt du behöver göra då är att skicka oss en skannad kopia eller bild till oss av de dokument som du vill ha översatta, så återkommer vi.

Kontakta oss via telefon, e-post eller vår chatt

Vi på Auktorisering.se kan kontaktas alla vardagar från 08:00 till 17:00, med undantag för helgdagar. Du kan nå oss via telefon eller online via vår livechatt eller e-post. Vid behov kan du skicka en bokningsförfrågan för ett möte med en av våra anställda.

Snabb och säker betalning

Vi erbjuder betalning med betalkort eller bankgiro om du väljer att köpa din albanska översättning från Auktorisering.se.

Företagsöversättningar

Auktorisering.se översätter flera texter åt företagskunder. Vi har kunder från de flesta branscher, och därför har vi även översättare som har specialiserat sig på olika dessa olika branscher. När vi gör företagsöversättningar, är branschkunskap avgörande för om du får en bra översättning levererad. Vi har därför specialister från hela världen och har dessutom sett till att du får de bästa priserna, så att du får ut så mycket som möjligt av din budget. Om du har en text som du vill få översatt, rekommenderar vi att du kontaktar oss via vårt kontaktformulär, så tar en av våra projektledare kontakt med dig.

Dina dokument är i trygga händer hos oss

När du skickar dina konfidentiella dokument till Auktorisering.se, behandlar vi dem alltid med största sekretess. Vi tillämpar tystnadsplikt, och vi delar aldrig våra kunders dokument med tredje part. Om du väljer att trots allt inte beställa en översättning från oss, raderar vi dina dokument från vårt system.

Så här får du din albanska översättning 

Du kan räkna med att det tar fyra till fem dagar från att beställningen av din albanska översättning görs, till att du mottar den med post. Om du hellre vill få din översättning online, är detta också möjligt.

Om du behöver din albanska översättning snabbt

Vi hjälper dig också när du befinner dig i en akut situation där du behöver översätta dina dokument snabbare än vanligt. Ring oss så snart som möjligt om så är fallet, så att vi kan påbörja din albanska översättning som ett brådskande uppdrag

Kontakta oss via telefon, e-post eller vår chattfunktion. Vi ser fram emot att höra från dig.

Ring oss på 085 250 28 79
Vi är även tillgängliga via vår chatt. Du kan chatta med en av våra medarbetare mellan 8:00-17:00.
Behöver du en auktoriserad översättning?
Oavsett om du ska ha en auktoriserad översättning eller bara en vanlig professionell översättning, så kan vi hjälpa dig. Om du är osäker på vilka krav som ställs på ditt dokument är det bara att kontakta oss.
Skicka ditt dokument idag och vi återkommer med ett pris och leveranstid
Beställ enkelt online med kortbetalning
Vi skickar den färdigstämplade översättningen hem till dig
Beställ och betala enkelt online via kortbetalning
All kommunikation sker digitalt för att säkra snabbast möjliga process för dig
Leveranstid efter beställning - kontakta oss för att få en leveranstid på din översättning
Vi översätter till många språk

Vi översätter till många olika språk.

Vilka är teamet bakom Auktorisering.se? Auktorisering.se samarbetar med några av Sveriges mest erfarna auktoriserade translatorer och har många års erfarenhet av utföra auktoriserade översättningar till både privat- och företagskunder. Vi är specialiserade i auktoriserade översättningar och hjälper dig gärna med auktorisera ditt dokument. Ring oss gärna på 085 250 28 79 om du har några frågor.
Läs mer om oss
Auktorisering.se
Drottninggatan 86 1 tr
111 36 Stockholm
Sverige
+46 85 250 28 79
Org. nr: 559152-1009