Öppet mellan 09:00 och 17:00
Legalisering

Vi översätter dina texter till polska. Få ditt dokument översatt av en auktoriserad translator.

Tryggt och konfidentiellt

Vi har tystnadsplikt så dina dokument är säkra hos oss.

Snabb leveranstid

Den genomsnittliga leveranstiden är 4-5 arbetsdagar.

Beställ enkelt genom att betala smidigt online

Du kan enkelt beställa din översättning genom att betala online med kort.

Beställ och betala enkelt online via kortbetalning

All kommunikation sker digitalt för att säkra snabbast möjliga process för dig

Leveranstid efter beställning - kontakta oss för att få en leveranstid på din översättning

Processen bakom en auktoriserad översättning kan vara komplicerad. Här förklarar vi hur processen går till, steg för steg.

Behöver du översätta ditt dokument till polska?
Auktorisering.se erbjuder auktoriserad polsk översättning utförd av translatorer utsedda av Kammarkollegiet.

Få en offert på en auktoriserad polsk översättning

Om du behöver få ett dokument översatt till eller från polska i ett sammanhang där en myndighet kommer att använda dokumentet, finns det en stor chans att du behöver en auktoriserad översättning. Vi på Auktorisering.se kan hjälpa till med auktoriserade översättningar som stämplas och signeras av en auktoriserad translator som är utsedd av Kammarkollegiet. Ibland ställer myndigheter krav på att den auktoriserade översättningen ska legaliseras ytterligare av UD eller förses med en apostille-stämpel. En apostille-stämpel kan endast utfärdas av notarius publicus. Det rekommenderas starkt att du klargör med den myndighet som kommer använda översättningen vilka formella krav som ställs på den. Detta kan nämligen variera från myndighet till myndighet. Både svenska och polska myndigheter hjälper ofta till med att berätta exakt vad de förväntar sig av en översättning.

Polsk translator och tolk

Vi har polska översättare tillgängliga för att översätta dina texter, oavsett om det handlar om ett födelsebevis, testamente eller annan typ av dokument. Tack vare vår mångåriga erfarenhet kan du vara säker på att du får en översättning som har korrekt terminologi och som också är godkänd av den myndighet som ska använda din översättning. Auktorisering.se specialiserar sig på att utföra juridiskt giltiga översättningar, och du kan därför vara säker på att du får professionell översättningshjälp. Vi har ett nätverk bestående av 150 översättare i Sverige och 500 översättare från utlandet, var och en med sin egen specialisering. Vårt kontinuerliga och nära samarbete med översättare säkerställer även de mest konkurrenskraftiga översättningspriserna.    

Priset på en polsk översättning

Vi ser till att du får det mest konkurrenskraftiga priset på din översättning. Innan vi kan ge dig ett pris på din översättning, måste vi se det dokument du vill ha översatt. Priset du får från Auktorisering.se inkluderar stämpling, översättning och leverans med posten. Det är inte bindande att få en offert från oss, och du kan själv avvisa eller godkänna vårt översättningserbjudande.         

Få gratis information, kunskapsutbyte och erfarenheter.

Allt behandlas konfidentiellt          

När du skickar din text till Auktorisering.se, kommer dokumentet att behandlas konfidentiellt. Endast projektledaren och översättaren kommer se din text.

Hur lång tid tar det att få gjort en översättning?            

Leveranstiden för en polsk översättning är vanligtvis fyra till fem arbetsdagar. Det kan dock vara längre leveranstid, beroende på hur mycket text som ska översättas och beroende på om det förekommer några helgdagar under projektets gång.

Hur får jag översättningen?        

När vi har översatt ditt dokument, skickar vi översättningen per post till den adress du anger. Det är också möjligt att få din översättning elektroniskt om du behöver detta.

Jag har ett brådskande uppdrag – hur snabbt kan jag få översättningen gjord?

Om du befinner dig i en nödsituation där du behöver få översatt ditt dokument snabbt, kan du fylla i vårt kontaktformulär och ringa oss med en gång, så återkommer vi så snart som möjligt med ett svar på när vi kan ha din översättning klar.                  

Hur kan jag kontakta Auktorisering.se?   

Auktorisering.se erbjuder support online via vår chattfunktion och e-post, samt telefon. Våra öppettider är måndag till fredag, från 08:00 till 17:00. Det är bara möjligt att träffa oss personligen efter överenskommelse, så skriv eller ring för att boka en tid.

Hur sker betalningen?                            

Du kan betala med betalkort eller via bankgiro. Ytterligare instruktioner följer när du får en offert från oss. Om du har några generella frågor, är du välkommen att kontakta oss. Vi ser fram emot att kunna hjälpa dig med din översättning eller svara på dina frågor.

Vi översätter till många olika språk.

Vilka är teamet bakom Auktorisering.se? Auktorisering.se samarbetar med några av Sveriges mest erfarna auktoriserade translatorer och har många års erfarenhet av utföra auktoriserade översättningar till både privat- och företagskunder. Vi är specialiserade i auktoriserade översättningar och hjälper dig gärna med bestyrka ditt dokument.

Auktorisering.se (del av Diction Sverige AB)
Artillerigatan 6
114 51 Stockholm
Sverige
+46 102 00 81 68
Org. nr: 559152-1009