Ring till +46 102 00 81 68
Öppet mellan 08:00 och 17:00
Legalisering

Auktorisering.se erbjuder bestyrka översättningar. Läs mer om oss här!

Auktorisering.se består av ett litet team med rådgivare som är redo att hjälpa dig med ditt dokument. Du kan nå oss via telefon, chatt eller e-post, och vi finns till hands för att svara på alla frågor du kan ha kring auktoriseringsprocessen.

Vilka är översättarna?

Auktorisering.se samarbetar med många av Kammarkollegiets noggrant utvalda translatorer och tillsammans med dem hjälper vi dig att auktorisera dina dokument. Vi har många års erfarenhet av att översätta alla former av officiella dokument, och vårt nätverk av auktoriserade translatorer översätter till många olika språk.

Vilka är vi?

Auktorisering.se är en översättningsbyrå som specialiserat sig på auktoriserade översättningar, både för privat- och företagskunder. Auktorisering.se grundades 2021 till följd av stor efterfrågan på auktoriserade översättningar via vårt moderbolag Diction. Diction levererar översättningar till hela Norden och har funnits sedan 2010. Koncernen har kontor i Norge, Sverige, Danmark, Finland och Island. 

Översättare med branscherfarenhet

För att få en korrekt översättning med rätt terminologi rekommenderar vi att du beställer din översättning hos specialister med kunskap om branschen. Tillsammans med vårt moderbolag har vi ett stort översättarnätverk med översättare inom många olika områden, och vi hjälper dig gärna att översätta din branschspecifika text. 

Översättning för företag och privatpersoner

Vi är specialiserade på auktoriserade texter och hjälper både företag och privatpersoner som behöver översättning av offentliga dokument som betyg, dopbevis, vigselbevis, diplom, belastningsregister och andra liknande dokument. Oavsett vad dina översättningsbehov är, får du gärna kontakta oss. Om du har ett översättningsbehov som ligger utanför vårt område, kommer vi att hänvisa dig till våra partners som kan hjälpa dig.

Kontakta oss idag via e-post, telefon eller chatt

Kontakta oss idag via telefon, e-post eller vår chattfunktion. En av våra medarbetare är alltid redo att svara på dina frågor. OBS: Vi får många prisförfrågningar via telefon, men tyvärr kan vi inte ange ett pris utan att först ha sett dokumentet. Vi rekommenderar därför att du laddar upp dokumentet via vår hemsida för att få snabbast möjliga hjälp. Vi kan bara ange priset efter att ha tittat på dokumentet tillsammans med en translator. Observera att personliga besök inte är möjliga och att alla förfrågningar sker elektroniskt. Vi erbjuder service via telefon, chatt och e-post från 08:00 till 17:00 på vardagar.  

Auktorisering.se 

Adress: Drottninggatan 86, 111 36 Stockholm (ej besöksadress)

E-post: [email protected] 

Tel.: 010-200 81 68

Öppettider telefon

Måndag - Fredag: 8:00–17:00

Lördag - Söndag: Stängt

Maja Wistrand
Projektledare
Martin Boberg
CEO
Julie Munkø
Vendor Manager
Claus Boberg
CFO

Processen bakom en auktoriserad översättning kan vara komplicerad. Här förklarar vi hur processen går till, steg för steg.

Beställ och betala enkelt online via kortbetalning

All kommunikation sker digitalt för att säkra snabbast möjliga process för dig

Leveranstid efter beställning - kontakta oss för att få en leveranstid på din översättning

Auktorisering.se
Drottninggatan 86 1 tr
111 36 Stockholm
Sverige
+46 102 00 81 68
Org. nr: 559152-1009