Öppet mellan 09:00 och 17:00
Legalisering

Vi översätter dina texter till franska. Få ditt dokument översatt av en auktoriserad translator.

Tryggt och konfidentiellt

Vi har tystnadsplikt så dina dokument är säkra hos oss.

Snabb leveranstid

Den genomsnittliga leveranstiden är 4-5 arbetsdagar.

Beställ enkelt genom att betala smidigt online

Du kan enkelt beställa din översättning genom att betala online med kort.

Beställ och betala enkelt online via kortbetalning

All kommunikation sker digitalt för att säkra snabbast möjliga process för dig

Leveranstid efter beställning - kontakta oss för att få en leveranstid på din översättning

Processen bakom en auktoriserad översättning kan vara komplicerad. Här förklarar vi hur processen går till, steg för steg.

Behöver du en fransk översättning? Hos Auktorisering.se har vi franska översättare som kan översätta din text.

Om du ska få en text översatt till eller från franska, och den ska användas hos en offentlig institution, finns det nästan alltid ett krav på att en auktoriserad translator utsedd av Kammarkollegiet har utfört och stämplat översättningen. I vissa fall kan den auktoriserade översättningen även behöva legaliseras av UD eller förses med en apostille-stämpel. Endast notarius publicus har befogenhet att utfärda en sådan apostille. Vi rekommenderar att du frågar den institution som ska motta dina dokument om exakt vilka krav som ställs på översättningen.

Franska translatorer

Om du ska ha en auktoriserad översättning till eller från franska, måste en fransk translator översätta och märka dokumentet med sin unika signatur och stämpel. Oavsett vad som krävs för ditt dokument, rekommenderar vi att du kontaktar oss så att vi kan vägleda dig genom processen.

Pris – vad är priset för en fransk översättning?

Vi kan inte uppge ett pris utan att ha tittat på dokumentet, och vi kommer därför att be dig att skicka in ditt dokument via vår hemsida. Vi kommer att ge dig en offert med pris och leveranstid när vi har fått dokumentet. Du kan skicka dokumentet genom att skanna det och skicka det till oss via hemsidan.

Sekretess – vem ser ditt dokument?    

När du skickar en förfrågan om en offert kommer din text endast att läsas av vår projektledare och gällande translator. Auktorisering.se tillämpar tystnadsplikt, och ditt dokument är i trygga händer hos oss. Om din översättning inte påbörjas, kommer dokumentet att raderas från våra system.

Få gratis information, kunskapsutbyte och erfarenheter.

Företagsöversättningar

Auktorisering.se översätter flera typer av texter för företagskunder. Vi har kunder från de flesta branscher och har därför även översättare med kunskap från dessa branscher. När vi utför företagsöversättningar är branschkunskap avgörande för om du får full nytta av din översättning. Vi har därför specialister från hela världen och ser dessutom till att du får de bästa priserna, så att du kan få ut så mycket som möjligt av din budget. Om du har en text som du vill ha översatt, rekommenderar vi att du kontaktar oss via vårt kontaktformulär.

Leverans – få din franska översättning     

Vi skickar alla översättningar per post till önskad adress, oavsett om det är i Sverige eller utomlands. Det är också möjligt att få din översättning elektroniskt om du behöver detta.

Support via telefon, e-post och chatt under alla vardagar från 8:00 till 17:00.        

Du har möjlighet att kontakta oss alla vardagar, bortsett från helgdagar. Våra öppettider är från 8:00 till 17:00.

Beställ online med betalkort eller bankgiro      

Om du bestämmer dig för att få hjälp med din franska översättning via Auktorisering.se, kan du betala med betalkort eller bankgiro.

Kontakta oss via telefon 010-200 81 68, e-post [email protected] eller vår chattfunktion. Vi ser fram emot att höra från dig.

Vi översätter till många olika språk.

Vilka är teamet bakom Auktorisering.se? Auktorisering.se samarbetar med några av Sveriges mest erfarna auktoriserade translatorer och har många års erfarenhet av utföra auktoriserade översättningar till både privat- och företagskunder. Vi är specialiserade i auktoriserade översättningar och hjälper dig gärna med bestyrka ditt dokument.

Auktorisering.se (del av Diction Sverige AB)
Artillerigatan 6
114 51 Stockholm
Sverige
+46 102 00 81 68
Org. nr: 559152-1009