Legalisering

Vi översätter dina texter till ukrainska.
Få ditt dokument översatt av en auktoriserad translator.

Översättning till ukrainska – behöver du en ukrainsk auktoriserad översättning som är stämplad och signerad?

Om du behöver ha ett officiellt dokument översatt till eller från ukrainska, finns det en chans att du behöver en översättning som är juridiskt giltig. En auktoriserad översättning stämplas och signeras av en translator utsedd av Kammarkollegiet. Offentliga institutioner kan ha olika krav på översättningar, och om du vill vara säker på vad du behöver, bör du kontakta den myndighet som ska motta din översättning och fråga vad som förväntas av översättningen. I vissa fall kan nämligen dokumentet även behöva legaliseras av UD eller förses med en apostille-stämpel från notarius publicus. Skicka ditt dokument till oss via vår hemsida, så återkommer vi med en offert.

Ukrainska översättare

Våra ukrainska översättare har erfarenhet av att översätta de flesta typer av juridiskt giltiga dokument. Vi gör särskilt många ukrainska översättningar av dokument som utfärdats av statliga myndigheter. Vårt översättarteam består av 150 olika översättare i Sverige, och dessutom har vi ett internationellt nätverk med över 500 översättare, inklusive flera ukrainska översättare. Översättarna från utlandet kommer från olika länder, där var och en har sin specialitet, och vi kan därför hjälpa dig med översättning inom ett stort antal ämnen.

Hur får jag ett pris på min ukrainska översättning? 

Om du vill ha en offert från oss, måste du först skicka ditt dokument till oss. Du kan skicka det till oss elektroniskt genom att fylla i vårt formulär eller skicka det via e-post. Anledningen till att vi inte kan lämna en offert förrän vi har sett dokumentet är att dokumentet kan vara otydligt, att du måste ha speciella stämplar eller att du måste få tillbaka översättningen mycket snabbt. För att kunna ge dig det bästa priset, väntar vi därför med att ange priset tills vi har sett dokumentet.

Säkerhet 

Alla anställda hos Auktorisering.se omfattas vi av tystnadsplikt, så dina dokument är alltid i trygga händer hos oss. Våra tolkar och översättare omfattas också av en sekretesspolicy, så att du kan vara säker på att din information behandlas med strikt konfidentialitet.

Enkel och säker betalning online 

Det är möjligt att betala med betalkort eller bankgiro om du väljer att beställa din ukrainska översättning genom oss på Auktorisering.se.  

Företagsöversättningar

Auktorisering.se översätter flera texter åt företagskunder. Vi har kunder från de flesta branscher, och därför har vi även översättare som har specialiserat sig på dessa olika branscher. När vi gör företagsöversättningar, är branschkunskap avgörande för om du får en bra översättning eller inte. Vi har därför specialister från hela världen och har samtidigt säkerställt att du får de bästa priserna, så att du får ut så mycket som möjligt av din budget. Om du har en text som du vill få översatt, rekommenderar vi att du kontaktar oss via vårt kontaktformulär, så tar en av våra projektledare kontakt med dig.

Få din ukrainska översättning

Vi skickar den färdiga översättningen till dig via post, eftersom de flesta av våra kunder behöver använda sin översättning i fysiskt format. Om du bara behöver använda översättningen elektroniskt, är det också möjligt att få den skickad via e-post.

Leveranstid för ukrainska översättningar

Det varierar kraftigt hur snabbt vi kan översätta din text till eller från ukrainska. Vanligtvis är den snabbaste leveranstiden fyra till fem arbetsdagar, om det handlar om ett dokument som bara är en eller två sidor långt.

Brådskande ärenden 

Om du till exempel befinner dig i en situation där du behöver använda din översättning redan nästa dag, kan du ladda upp ditt dokument via kontaktformuläret, och sedan ringa till oss, så tittar vi på ditt ärende omedelbart. Vi tar ut en extra avgift för den här typen av brådskande översättningar.

Vi är öppna för att hjälpa dig från måndag till fredag         

Du kan nå oss alla vardagar i veckan från 8:00 till 17:00, med undantag för helgdagar. Vi kan kontaktas via telefon eller online via e-post och chatt. Du kan också begära ett fysiskt möte, om du behöver detta.

Ring oss på 085 250 28 79
Vi är även tillgängliga via vår chatt. Du kan chatta med en av våra medarbetare mellan 8:00-17:00.
Behöver du en auktoriserad översättning?
Oavsett om du ska ha en auktoriserad översättning eller bara en vanlig professionell översättning, så kan vi hjälpa dig. Om du är osäker på vilka krav som ställs på ditt dokument är det bara att kontakta oss.
Skicka ditt dokument idag och vi återkommer med ett pris och leveranstid
Beställ enkelt online med kortbetalning
Vi skickar den färdigstämplade översättningen hem till dig
Beställ och betala enkelt online via kortbetalning
All kommunikation sker digitalt för att säkra snabbast möjliga process för dig
Leveranstid efter beställning - kontakta oss för att få en leveranstid på din översättning
Vi översätter till många språk

Vi översätter till många olika språk.

Vilka är teamet bakom Auktorisering.se? Auktorisering.se samarbetar med några av Sveriges mest erfarna auktoriserade translatorer och har många års erfarenhet av utföra auktoriserade översättningar till både privat- och företagskunder. Vi är specialiserade i auktoriserade översättningar och hjälper dig gärna med auktorisera ditt dokument. Ring oss gärna på 085 250 28 79 om du har några frågor.
Läs mer om oss
Auktorisering.se
Drottninggatan 86 1 tr
111 36 Stockholm
Sverige
+46 85 250 28 79
Org. nr: 559152-1009