Phone Hours Weekend
Legalisering

Vi översätter dina texter till serbiska. Få ditt dokument översatt av en auktoriserad translator.

Tryggt och konfidentiellt

Vi har tystnadsplikt så dina dokument är säkra hos oss.

Snabb leveranstid

Den genomsnittliga leveranstiden är 4-5 arbetsdagar.

Beställ enkelt genom att betala smidigt online

Du kan enkelt beställa din översättning genom att betala online med kort.

Beställ och betala enkelt online via kortbetalning

All kommunikation sker digitalt för att säkra snabbast möjliga process för dig

Leveranstid efter beställning - kontakta oss för att få en leveranstid på din översättning

Processen bakom en auktoriserad översättning kan vara komplicerad. Här förklarar vi hur processen går till, steg för steg.

Få en offert på en auktoriserad serbisk översättning med stämpel och signatur från en auktoriserad översättare utsedd av Kammarkollegiet

Hos Auktorisering.se har vi stor erfarenhet av att översätta serbiska dokument. Ofta behöver våra kunder ett dokument från Serbien i Sverige eller tvärtom, ett svenskt dokument i Serbien. Om du har behov av en översättning av ett dokument, kan vi hjälpa till med en professionell översättning till och från serbiska. Auktorisering.se erbjuder översättningar som är auktoriserade och därmed stämplade och signerade av en auktoriserad översättare utsedd av Kammarkollegiet. Det är också möjligt att dokumentet behöver legaliseras av UD eller förses med en apostille-stämpel av notarius publicus. För att säkerställa att dokumentet uppfyller de korrekta kraven, rekommenderar vi att du kontaktar myndigheten i fråga och rådgör med dem. De kan ofta vara till hjälp för att klargöra vilka krav de har på en översättning.

Serbiska översättare      

Våra serbiska översättare kan hjälpa till med professionell auktoriserad översättning. De serbiska översättare som Auktorisering.se arbetar med har översatt de flesta typer av officiella dokument tidigare, inklusive betyg, dopbevis, skilsmässodokument, testamenten och körkort. Vårt översättningsteam i Sverige består av 150 olika översättare, och många av dem har serbiska som modersmål. I tillägg till dessa översättare har vi ett stort internationellt nätverk med mer än 500 översättare som kan hjälpa oss med olika typer av texter. Så oavsett vilken typ av text du har, kan du skicka den till oss så hjälper vi dig att komma från start till mål.

Vad kostar en serbisk översättning?             

För att få ett pris på din översättning, ber vi dig skicka dokumentet till oss genom att fylla i vårt kontaktformulär. Ladda gärna upp en skannad version eller ta en tydlig bild av dokumentet. Vi har stort fokus på att ha marknadens bästa priser, så här är du garanterad ett riktigt bra pris. Så snart vi får dokumentet från dig, får du en offert från oss via e-post.

Sekretess 

Vi behandlar alla dokument konfidentiellt, och om du väljer att låta Auktorisering.se översätta dina dokument, omfattas även den översättare som arbetar med oss av tystnadsplikt.

Hur görs betalningen? 

Om du beslutar dig för att köpa en serbisk översättning via Auktorisering.se, betalar du enkelt online, antingen med betalkort eller genom bankgiro.

Få gratis information, kunskapsutbyte och erfarenheter.

Företagsöversättningar

Auktorisering.se översätter flera texter åt företagskunder. Vi har kunder från de flesta branscher, och därför har vi även översättare som har specialiserat sig på dessa olika branscher. När vi gör företagsöversättningar, är branschkunskap avgörande för om du får en bra översättning eller inte. Vi har därför specialister från hela världen och har samtidigt säkerställt att du får de bästa priserna, så att du får ut så mycket som möjligt av din budget. Om du har en text som du vill få översatt, rekommenderar vi att du kontaktar oss via vårt kontaktformulär, så tar en av våra projektledare kontakt med dig.

Hur lång leveranstid är det på min översättning?         

Leveranstiden för en serbisk översättning ligger vanligtvis på fyra till fem arbetsdagar, men kan variera beroende på hur mycket som ska översättas och var översättningen sedan ska skickas med posten.

Få översättningen skickad hem till dig     

När Auktorisering.se har översatt ditt dokument, skickar vi den färdiga översättningen till din hemadress. I de flesta fall måste våra kunder använda den fysiska versionen av översättningen, eftersom myndigheterna vanligen förväntar sig ett fysiskt dokument. Om så önskas, kan vi även skicka en digital kopia till dig via e-post.

Brådskande uppdrag

Om du har en brådskande uppgift, kan du börja med att fylla i kontaktformuläret och sedan ringa oss. Vi återkommer sedan omedelbart med en lösning på situationen.

Hur kontaktar jag Auktorisering.se?      

Det är alltid möjligt att kontakta oss på vardagar från 08:00 till 17:00. Observera att vi endast erbjuder service online, och om du vill ha ett fysiskt möte måste du först skicka en förfrågan angående detta.

Vi översätter till många olika språk.

Vilka är teamet bakom Auktorisering.se? Auktorisering.se samarbetar med några av Sveriges mest erfarna auktoriserade translatorer och har många års erfarenhet av utföra auktoriserade översättningar till både privat- och företagskunder. Vi är specialiserade i auktoriserade översättningar och hjälper dig gärna med bestyrka ditt dokument.

Auktorisering.se (del av Diction Sverige AB)
Artillerigatan 6
114 51 Stockholm
Sverige
+46 102 00 81 68
Org. nr: 559152-1009