Legalisering

Vi översätter dina texter till serbiska.
Få ditt dokument översatt av en auktoriserad translator.

Få en offert på en auktoriserad serbisk översättning med stämpel och signatur från en auktoriserad översättare utsedd av Kammarkollegiet

Hos Auktorisering.se har vi stor erfarenhet av att översätta serbiska dokument. Ofta behöver våra kunder ett dokument från Serbien i Sverige eller tvärtom, ett svenskt dokument i Serbien. Om du har behov av en översättning av ett dokument, kan vi hjälpa till med en professionell översättning till och från serbiska. Auktorisering.se erbjuder översättningar som är auktoriserade och därmed stämplade och signerade av en auktoriserad översättare utsedd av Kammarkollegiet. Det är också möjligt att dokumentet behöver legaliseras av UD eller förses med en apostille-stämpel av notarius publicus. För att säkerställa att dokumentet uppfyller de korrekta kraven, rekommenderar vi att du kontaktar myndigheten i fråga och rådgör med dem. De kan ofta vara till hjälp för att klargöra vilka krav de har på en översättning.

Serbiska översättare         

Våra serbiska översättare kan hjälpa till med professionell auktoriserad översättning. De serbiska översättare som Auktorisering.se arbetar med har översatt de flesta typer av officiella dokument tidigare, inklusive betyg, dopbevis, skilsmässodokument, testamenten och körkort. Vårt översättningsteam i Sverige består av 150 olika översättare, och många av dem har serbiska som modersmål. I tillägg till dessa översättare har vi ett stort internationellt nätverk med mer än 500 översättare som kan hjälpa oss med olika typer av texter. Så oavsett vilken typ av text du har, kan du skicka den till oss så hjälper vi dig att komma från start till mål.

Vad kostar en serbisk översättning?             

För att få ett pris på din översättning, ber vi dig skicka dokumentet till oss genom att fylla i vårt kontaktformulär. Ladda gärna upp en skannad version eller ta en tydlig bild av dokumentet. Vi har stort fokus på att ha marknadens bästa priser, så här är du garanterad ett riktigt bra pris. Så snart vi får dokumentet från dig, får du en offert från oss via e-post.

Sekretess 

Vi behandlar alla dokument konfidentiellt, och om du väljer att låta Auktorisering.se översätta dina dokument, omfattas även den översättare som arbetar med oss av tystnadsplikt.

Hur görs betalningen? 

Om du beslutar dig för att köpa en serbisk översättning via Auktorisering.se, betalar du enkelt online, antingen med betalkort eller genom bankgiro.

Företagsöversättningar

Auktorisering.se översätter flera texter åt företagskunder. Vi har kunder från de flesta branscher, och därför har vi även översättare som har specialiserat sig på dessa olika branscher. När vi gör företagsöversättningar, är branschkunskap avgörande för om du får en bra översättning eller inte. Vi har därför specialister från hela världen och har samtidigt säkerställt att du får de bästa priserna, så att du får ut så mycket som möjligt av din budget. Om du har en text som du vill få översatt, rekommenderar vi att du kontaktar oss via vårt kontaktformulär, så tar en av våra projektledare kontakt med dig.

Hur lång leveranstid är det på min översättning?         

Leveranstiden för en serbisk översättning ligger vanligtvis på fyra till fem arbetsdagar, men kan variera beroende på hur mycket som ska översättas och var översättningen sedan ska skickas med posten.

Få översättningen skickad hem till dig        

När Auktorisering.se har översatt ditt dokument, skickar vi den färdiga översättningen till din hemadress. I de flesta fall måste våra kunder använda den fysiska versionen av översättningen, eftersom myndigheterna vanligen förväntar sig ett fysiskt dokument. Om så önskas, kan vi även skicka en digital kopia till dig via e-post.

Brådskande uppdra

Om du har en brådskande uppgift, kan du börja med att fylla i kontaktformuläret och sedan ringa oss. Vi återkommer sedan omedelbart med en lösning på situationen.

Hur kontaktar jag Auktorisering.se?      

Det är alltid möjligt att kontakta oss på vardagar från 08:00 till 17:00. Observera att vi endast erbjuder service online, och om du vill ha ett fysiskt möte måste du först skicka en förfrågan angående detta.

Ring oss på 085 250 28 79
Vi är även tillgängliga via vår chatt. Du kan chatta med en av våra medarbetare mellan 8:00-17:00.
Behöver du en auktoriserad översättning?
Oavsett om du ska ha en auktoriserad översättning eller bara en vanlig professionell översättning, så kan vi hjälpa dig. Om du är osäker på vilka krav som ställs på ditt dokument är det bara att kontakta oss.
Skicka ditt dokument idag och vi återkommer med ett pris och leveranstid
Beställ enkelt online med kortbetalning
Vi skickar den färdigstämplade översättningen hem till dig
Beställ och betala enkelt online via kortbetalning
All kommunikation sker digitalt för att säkra snabbast möjliga process för dig
Leveranstid efter beställning - kontakta oss för att få en leveranstid på din översättning
Vi översätter till många språk

Vi översätter till många olika språk.

Vilka är teamet bakom Auktorisering.se? Auktorisering.se samarbetar med några av Sveriges mest erfarna auktoriserade translatorer och har många års erfarenhet av utföra auktoriserade översättningar till både privat- och företagskunder. Vi är specialiserade i auktoriserade översättningar och hjälper dig gärna med auktorisera ditt dokument. Ring oss gärna på 085 250 28 79 om du har några frågor.
Läs mer om oss
Auktorisering.se
Drottninggatan 86 1 tr
111 36 Stockholm
Sverige
+46 85 250 28 79
Org. nr: 559152-1009