Legalisering

Vi översätter dina texter till slovenska.
Få ditt dokument översatt av en auktoriserad translator.

Vill du ha en auktoriserad översättning till eller från slovenska?

Om ditt dokument har utfärdats av en offentlig myndighet, kommer vi att kunna översätta och auktorisera ditt dokument åt dig genom en stämpel och signatur från en av Kammarkollegiets auktoriserade översättare. Innan du kontaktar oss, är det en bra idé att ta reda på vilken typ av översättning just du behöver. I vissa fall kan den auktoriserade översättningen också behöva legaliseras av UD eller förses med en apostille-stämpel, vilken endast utfärdas av notarius publicus. Vår rekommendation är därför att du kontaktar den myndighet som ska använda översättningen, så kommer de att kunna informera dig om vad du måste göra i förbindelse med din översättning. Efter detta kommer Auktorisering.se att hjälpa dig med resten av processen.  

Slovenska översättare

Vi har slovenska översättare som specialiserar sig på juridiskt giltiga översättningar. Vi hanterar dagligen översättningen av alla typer av dokument, från betyg, körkort och testamenten till kommersiella dokument. Tack vare våra många år inom översättningsbranschen har vi byggt upp ett nätverk med 150 översättare i Sverige, däribland många slovenska översättare. Dessutom har vi ett internationellt nätverk med mer än 500 översättare, som finns lokalt i olika länder och som har expertis inom olika områden.

Priset för en slovensk översättning 

Så snart du har skickat dina dokument till oss, skickar vi en offert till dig. Priset beror på hur många sidor du vill ha översatt och vilken auktorisering din översättning behöver. Vårt pris inkluderar både översättning, stämpling och leverans.  

Din trygghet när du beställer hos oss 

Hos Auktorisering.se omfattas vi av tystnadsplikt, och vi behandlar alltid dina konfidentiella dokument med strikt sekretess.

Enkel och säker betalning online

Det är möjligt att betala med betalkort eller bankgiro om du väljer att köpa din slovenska översättning genom oss på Auktorisering.se.  

Företagsöversättningar

Auktorisering.se översätter flera texter åt företagskunder. Vi har kunder från de flesta branscher, och därför har vi även översättare som har specialiserat sig på dessa olika branscher. När vi gör företagsöversättningar, är branschkunskap avgörande för om du får en bra översättning eller inte. Vi har därför specialister från hela världen och har samtidigt säkerställt att du får de bästa priserna, så att du får ut så mycket som möjligt av din budget. Om du har en text som du vill få översatt, rekommenderar vi att du kontaktar oss via vårt kontaktformulär, så tar en av våra projektledare kontakt med dig.

Du kommer att få din slovenska översättning via post

Leveranstiden för auktoriserade översättningar till och från slovenska beror på hur mycket text du vill ha översatt. Du kan räkna med cirka fyra till fem arbetsdagar från att du beställer din slovenska översättning till att du får den med posten. Du kan också få din översättning elektroniskt om du behöver detta.

När du behöver din slovenska översättning snabbt 

Om du befinner dig i en nödsituation där du behöver att dina dokument ska översättas akut, hjälper vi dig med detta också. Om så är fallet, bör du kontakta oss snarast så att vi kan påbörja översättningen så snart som möjligt.

Vi är öppna för att hjälpa dig från måndag till fredag       

Du kan nå oss alla vardagar i veckan från 8:00 till 17:00, med undantag för helgdagar. Vi kan kontaktas via telefon eller online via e-post eller vår chattfunktion. Du kan också begära ett möte, om du behöver detta.

 

Ring oss på 085 250 28 79
Vi är även tillgängliga via vår chatt. Du kan chatta med en av våra medarbetare mellan 8:00-17:00.
Behöver du en auktoriserad översättning?
Oavsett om du ska ha en auktoriserad översättning eller bara en vanlig professionell översättning, så kan vi hjälpa dig. Om du är osäker på vilka krav som ställs på ditt dokument är det bara att kontakta oss.
Skicka ditt dokument idag och vi återkommer med ett pris och leveranstid
Beställ enkelt online med kortbetalning
Vi skickar den färdigstämplade översättningen hem till dig
Beställ och betala enkelt online via kortbetalning
All kommunikation sker digitalt för att säkra snabbast möjliga process för dig
Leveranstid efter beställning - kontakta oss för att få en leveranstid på din översättning
Vi översätter till många språk

Vi översätter till många olika språk.

Vilka är teamet bakom Auktorisering.se? Auktorisering.se samarbetar med några av Sveriges mest erfarna auktoriserade translatorer och har många års erfarenhet av utföra auktoriserade översättningar till både privat- och företagskunder. Vi är specialiserade i auktoriserade översättningar och hjälper dig gärna med auktorisera ditt dokument. Ring oss gärna på 085 250 28 79 om du har några frågor.
Läs mer om oss
Auktorisering.se
Drottninggatan 86 1 tr
111 36 Stockholm
Sverige
+46 85 250 28 79
Org. nr: 559152-1009