Phone Hours Weekend
Legalisering

Vi översätter dina texter till slovenska. Få ditt dokument översatt av en auktoriserad translator.

Tryggt och konfidentiellt

Vi har tystnadsplikt så dina dokument är säkra hos oss.

Snabb leveranstid

Den genomsnittliga leveranstiden är 4-5 arbetsdagar.

Beställ enkelt genom att betala smidigt online

Du kan enkelt beställa din översättning genom att betala online med kort.

Beställ och betala enkelt online via kortbetalning

All kommunikation sker digitalt för att säkra snabbast möjliga process för dig

Leveranstid efter beställning - kontakta oss för att få en leveranstid på din översättning

Processen bakom en auktoriserad översättning kan vara komplicerad. Här förklarar vi hur processen går till, steg för steg.

Vill du ha en auktoriserad översättning till eller från slovenska?

Om ditt dokument har utfärdats av en offentlig myndighet, kommer vi att kunna översätta och auktorisera ditt dokument åt dig genom en stämpel och signatur från en av Kammarkollegiets auktoriserade översättare. Innan du kontaktar oss, är det en bra idé att ta reda på vilken typ av översättning just du behöver. I vissa fall kan den auktoriserade översättningen också behöva legaliseras av UD eller förses med en apostille-stämpel, vilken endast utfärdas av notarius publicus. Vår rekommendation är därför att du kontaktar den myndighet som ska använda översättningen, så kommer de att kunna informera dig om vad du måste göra i förbindelse med din översättning. Efter detta kommer Auktorisering.se att hjälpa dig med resten av processen.  

Slovenska översättare

Vi har slovenska översättare som specialiserar sig på juridiskt giltiga översättningar. Vi hanterar dagligen översättningen av alla typer av dokument, från betyg, körkort och testamenten till kommersiella dokument. Tack vare våra många år inom översättningsbranschen har vi byggt upp ett nätverk med 150 översättare i Sverige, däribland många slovenska översättare. Dessutom har vi ett internationellt nätverk med mer än 500 översättare, som finns lokalt i olika länder och som har expertis inom olika områden.

Priset för en slovensk översättning 

Så snart du har skickat dina dokument till oss, skickar vi en offert till dig. Priset beror på hur många sidor du vill ha översatt och vilken auktorisering din översättning behöver. Vårt pris inkluderar både översättning, stämpling och leverans.  

Din trygghet när du beställer hos oss 

Hos Auktorisering.se omfattas vi av tystnadsplikt, och vi behandlar alltid dina konfidentiella dokument med strikt sekretess.

Enkel och säker betalning online

Det är möjligt att betala med betalkort eller bankgiro om du väljer att köpa din slovenska översättning genom oss på Auktorisering.se.  

Få gratis information, kunskapsutbyte och erfarenheter.

Företagsöversättningar

Auktorisering.se översätter flera texter åt företagskunder. Vi har kunder från de flesta branscher, och därför har vi även översättare som har specialiserat sig på dessa olika branscher. När vi gör företagsöversättningar, är branschkunskap avgörande för om du får en bra översättning eller inte. Vi har därför specialister från hela världen och har samtidigt säkerställt att du får de bästa priserna, så att du får ut så mycket som möjligt av din budget. Om du har en text som du vill få översatt, rekommenderar vi att du kontaktar oss via vårt kontaktformulär, så tar en av våra projektledare kontakt med dig.

Du kommer att få din slovenska översättning via post

Leveranstiden för auktoriserade översättningar till och från slovenska beror på hur mycket text du vill ha översatt. Du kan räkna med cirka fyra till fem arbetsdagar från att du beställer din slovenska översättning till att du får den med posten. Du kan också få din översättning elektroniskt om du behöver detta.

När du behöver din slovenska översättning snabbt 

Om du befinner dig i en nödsituation där du behöver att dina dokument ska översättas akut, hjälper vi dig med detta också. Om så är fallet, bör du kontakta oss snarast så att vi kan påbörja översättningen så snart som möjligt.

Vi är öppna för att hjälpa dig från måndag till fredag    

Du kan nå oss alla vardagar i veckan från 8:00 till 17:00, med undantag för helgdagar. Vi kan kontaktas via telefon eller online via e-post eller vår chattfunktion. Du kan också begära ett möte, om du behöver detta.

 

Vi översätter till många olika språk.

Vilka är teamet bakom Auktorisering.se? Auktorisering.se samarbetar med några av Sveriges mest erfarna auktoriserade translatorer och har många års erfarenhet av utföra auktoriserade översättningar till både privat- och företagskunder. Vi är specialiserade i auktoriserade översättningar och hjälper dig gärna med bestyrka ditt dokument.

Auktorisering.se (del av Diction Sverige AB)
Artillerigatan 6
114 51 Stockholm
Sverige
+46 102 00 81 68
Org. nr: 559152-1009