Legalisering

Vi översätter dina texter till slovakiska.
Få ditt dokument översatt av en auktoriserad translator.

Översättning till och från slovakiska

Har du ett dokument som ska översättas till eller från slovakiska? Då kan Auktorisering.se hjälpa dig. En auktoriserad översättning är nästan alltid ett krav om dokumentet ska skickas till en offentlig institution, såsom en myndighet eller ambassad. För att en översättning ska certifieras måste den stämplas och signeras av en auktoriserad translator utsedd av Kammarkollegiet. Det är viktigt att du först klargör vilken typ av översättning du behöver, då vissa myndigheter även kräver att översättningen ska legaliseras av UD eller förses med en apostille-stämpel av notarius publicus. Här rekommenderar vi att du kontaktar det mottagaren av översättningen för att klargöra vilka krav som ställs.

Slovakiska översättare

Våra slovakiska översättare är redo att översätta dina dokument, oavsett vilken typ av dokument det handlar om. Vi översätter betyg, intyg, belastningsregister, födelsebevis och alla andra typer av offentliga handlingar.

Priset för en översättning till eller från slovakiska 

Proceduren för att få ett exakt pris är att du helt enkelt skickar in ditt dokument elektroniskt via vår webbplats. De flesta skannar sina dokument, men om du inte har en skanner, rekommenderar vi att du tar bilder av dina dokument med din telefon eller kamera. Efter en genomgång av de inlämnade dokumenten, får du en offert från oss som innehåller pris och leveranstid. 

Vi skickar din slovakiska översättning per post 

Leveranstiden för en slovakisk översättning kan variera kraftigt, men vanligtvis tar det fyra till fem arbetsdagar att översätta ett dokument som är en till två sidor långt.

Brådskande översättningar 

Om du befinner dig i en situation där du kanske behöver din översättning redan nästa dag, ber vi dig kontakta oss via telefon och skicka in ditt dokument via kontaktformuläret. Vi hjälper gärna till med brådskande uppgifter, men vi måste först se dokumentet innan vi kan säga hur snabbt vi kan få översättningen klar till dig.

Företagsöversättningar

Auktorisering.se översätter flera texter åt företagskunder. Vi har kunder från de flesta branscher, och därför har vi även översättare som har specialiserat sig på dessa olika branscher. När vi gör företagsöversättningar, är branschkunskap avgörande för om du får en bra översättning eller inte. Vi har därför specialister från hela världen och har samtidigt säkerställt att du får de bästa priserna, så att du får ut så mycket som möjligt av din budget. Om du har en text som du vill få översatt, rekommenderar vi att du kontaktar oss via vårt kontaktformulär, så tar en av våra projektledare kontakt med dig.

Sekretess vid beställning av en slovakisk översättning 

Vi behandlar många konfidentiella dokument åt både privat- och företagskunder. Oavsett vilken kundkategori du tillhör, kan du vara säker på att dina dokument kommer att behandlas med fullständig diskretion. Alla våra medarbetare omfattas av tystnadsplikt.

När kan man få en offert på en slovakisk översättning? 

Auktorisering.se har öppet alla vardagar, från 08:00 till 17:00. På helgdagar har vi vanligtvis stängt, men kontrollera gärna detta för att vara säker. Det är möjligt att kontakta oss elektroniskt via e-post eller chatt, samt på telefon. Du kan alltid be om ett personligt möte, men dessa sker endast enligt överenskommelse.

Onlinebetalning

När du väljer Auktorisering.se som leverantör av dina översättningar, kommer du att kunna betala online med betalkort eller genom bankgiro.

Ring oss på 085 250 28 79
Vi är även tillgängliga via vår chatt. Du kan chatta med en av våra medarbetare mellan 8:00-17:00.
Behöver du en auktoriserad översättning?
Oavsett om du ska ha en auktoriserad översättning eller bara en vanlig professionell översättning, så kan vi hjälpa dig. Om du är osäker på vilka krav som ställs på ditt dokument är det bara att kontakta oss.
Skicka ditt dokument idag och vi återkommer med ett pris och leveranstid
Beställ enkelt online med kortbetalning
Vi skickar den färdigstämplade översättningen hem till dig
Beställ och betala enkelt online via kortbetalning
All kommunikation sker digitalt för att säkra snabbast möjliga process för dig
Leveranstid efter beställning - kontakta oss för att få en leveranstid på din översättning
Vi översätter till många språk

Vi översätter till många olika språk.

Vilka är teamet bakom Auktorisering.se? Auktorisering.se samarbetar med några av Sveriges mest erfarna auktoriserade translatorer och har många års erfarenhet av utföra auktoriserade översättningar till både privat- och företagskunder. Vi är specialiserade i auktoriserade översättningar och hjälper dig gärna med auktorisera ditt dokument. Ring oss gärna på 085 250 28 79 om du har några frågor.
Läs mer om oss
Auktorisering.se
Drottninggatan 86 1 tr
111 36 Stockholm
Sverige
+46 85 250 28 79
Org. nr: 559152-1009