Legalisering

Headline

Title

Body

Title

Body

Title

Body

Price

Privacy

Delivery

Behöver du en portugisisk översättning? Hos Auktorisering.se kan du beställa en auktoriserad portugisisk översättning gjord av en översättare utsedd av Kammarkollegiet.

Få en offert på en auktoriserad portugisisk översättning med stämpel och signatur   

Om en översättning till eller från portugisiska ska användas av svenska eller utländska myndigheter, krävs nästan alltid en statligt auktoriserad översättning. För att en översättning ska certifieras måste den stämplas och signeras av en auktoriserad translator som är utsedd av Kammarkollegiet. Detta kan vi på Auktorisering.se hjälpa till med. Det kan även hända att översättningen behöver legaliseras ytterligare av UD eller förses med en apostille-stämpel, och en apostille-stämpel kan endast kan utfärdas av notarius publicus. Det finns även fall där det inte finns några särskilda krav på översättningen, och det rekommenderas därför att du kontrollerar vad som förväntas på översättningen med mottagaren. De flesta myndigheter är mycket hjälpsamma när det gäller att ge instruktioner kring hur översättningen ska utföras.

Portugisiska translatorer

Vi har kontakt med 150 olika översättare som kan se till att du får den översättning du behöver. Om du är osäker, kan du kontakta oss för att få vägledning kring hur du tar reda på vilken översättning du behöver. Vi har portugisiska översättare som har lång erfarenhet av att översätta dokument till de portugisiska myndigheterna, och omvänt har vi även portugisisk-svenska översättare som har många års erfarenhet av att översätta till svenska myndigheter. Vårt internationella nätverk gör att du kan vara säker på att du får en giltig översättning till marknadens bästa pris.         

Portugisisk översättning — vad kostar det?            

Vi kan inte uppge ett pris utan att ha tittat på dokumentet, och vi kommer därför att be dig att skicka in ditt dokument via vår hemsida. Priset du får från oss inkluderar översättning, stämpling och leverans av översättningen till din adress. Ladda upp en skannad kopia eller en bild av ditt dokument via vår hemsida så återkommer vi med en kostnadsfri offert.

Sekretess 

Alla översättare som arbetar för Auktorisering.se omfattas av sekretess.  

Title

Leveranstid för översättning till portugisiska                   

Att översätta från portugisiska till svenska kan vara komplicerat, och för att göra en översättning som är helt korrekt, är det viktigt att terminologin är korrekt. Därför tar det vanligtvis fyra till fem arbetsdagar innan du får din färdiga översättning. Detta kan dock variera.

Få din portugisiska översättning skickad till din hemadress

När vi är färdiga med din översättning, som har stämplats och signerats av den auktoriserade översättaren, skickas översättningen till önskad adress. Det är också möjligt att få din översättning elektroniskt om du behöver detta.

Brådskande uppdrag

Om du befinner dig i en situation som kräver en snabb leverans av din översättning, kan vi vänta med pågående uppdrag och sätta igång med din översättning direkt. Kontakta oss för mer information.

Öppet alla vardagar från 8:00 till 17:00                     

Du har alltid möjlighet att kontakta oss via vår chattfunktion, vårt kontaktformulär eller telefon och få direkta svar på dina frågor. Vi kan kontaktas alla vardagar från kl. 8:00 till 17:00, men det är bara möjligt att träffa oss på kontoret efter överenskommelse.

Beställ online med betalkort eller bankgiro              

Om du bestämmer dig för att få hjälp med din portugisiska översättning av Auktorisering.se, kan du betala med betalkort eller genom bankgiro. Vi ser fram emot att få höra från dig och hjälpa dig med din portugisiska översättning.

 

Title

Body

Company
Address
City
Country
translation missing: sv.legalisering.se.application.shared.phone
Vat