Legalisering

Vi översätter dina texter till portugisiska.
Få ditt dokument översatt av en auktoriserad translator.

Behöver du en portugisisk översättning? Hos Auktorisering.se kan du beställa en auktoriserad portugisisk översättning gjord av en översättare utsedd av Kammarkollegiet.

Få en offert på en auktoriserad portugisisk översättning med stämpel och signatur      

Om en översättning till eller från portugisiska ska användas av svenska eller utländska myndigheter, krävs nästan alltid en statligt auktoriserad översättning. För att en översättning ska certifieras måste den stämplas och signeras av en auktoriserad translator som är utsedd av Kammarkollegiet. Detta kan vi på Auktorisering.se hjälpa till med. Det kan även hända att översättningen behöver legaliseras ytterligare av UD eller förses med en apostille-stämpel, och en apostille-stämpel kan endast kan utfärdas av notarius publicus. Det finns även fall där det inte finns några särskilda krav på översättningen, och det rekommenderas därför att du kontrollerar vad som förväntas på översättningen med mottagaren. De flesta myndigheter är mycket hjälpsamma när det gäller att ge instruktioner kring hur översättningen ska utföras.

Portugisiska translatorer

Vi har kontakt med 150 olika översättare som kan se till att du får den översättning du behöver. Om du är osäker, kan du kontakta oss för att få vägledning kring hur du tar reda på vilken översättning du behöver. Vi har portugisiska översättare som har lång erfarenhet av att översätta dokument till de portugisiska myndigheterna, och omvänt har vi även portugisisk-svenska översättare som har många års erfarenhet av att översätta till svenska myndigheter. Vårt internationella nätverk gör att du kan vara säker på att du får en giltig översättning till marknadens bästa pris.         

Portugisisk översättning — vad kostar det?            

Vi kan inte uppge ett pris utan att ha tittat på dokumentet, och vi kommer därför att be dig att skicka in ditt dokument via vår hemsida. Priset du får från oss inkluderar översättning, stämpling och leverans av översättningen till din adress. Ladda upp en skannad kopia eller en bild av ditt dokument via vår hemsida så återkommer vi med en kostnadsfri offert.

Sekretess 

Alla översättare som arbetar för Auktorisering.se omfattas av sekretess.  

Leveranstid för översättning till portugisiska                      

Att översätta från portugisiska till svenska kan vara komplicerat, och för att göra en översättning som är helt korrekt, är det viktigt att terminologin är korrekt. Därför tar det vanligtvis fyra till fem arbetsdagar innan du får din färdiga översättning. Detta kan dock variera.

Få din portugisiska översättning skickad till din hemadress

När vi är färdiga med din översättning, som har stämplats och signerats av den auktoriserade översättaren, skickas översättningen till önskad adress. Det är också möjligt att få din översättning elektroniskt om du behöver detta.

Brådskande uppdrag

Om du befinner dig i en situation som kräver en snabb leverans av din översättning, kan vi vänta med pågående uppdrag och sätta igång med din översättning direkt. Kontakta oss för mer information.

Öppet alla vardagar från 8:00 till 17:00                     

Du har alltid möjlighet att kontakta oss via vår chattfunktion, vårt kontaktformulär eller telefon och få direkta svar på dina frågor. Vi kan kontaktas alla vardagar från kl. 8:00 till 17:00, men det är bara möjligt att träffa oss på kontoret efter överenskommelse.

Beställ online med betalkort eller bankgiro              

Om du bestämmer dig för att få hjälp med din portugisiska översättning av Auktorisering.se, kan du betala med betalkort eller genom bankgiro. Vi ser fram emot att få höra från dig och hjälpa dig med din portugisiska översättning.

 

Ring oss på 085 250 28 79
Vi är även tillgängliga via vår chatt. Du kan chatta med en av våra medarbetare mellan 8:00-17:00.
Behöver du en auktoriserad översättning?
Oavsett om du ska ha en auktoriserad översättning eller bara en vanlig professionell översättning, så kan vi hjälpa dig. Om du är osäker på vilka krav som ställs på ditt dokument är det bara att kontakta oss.
Skicka ditt dokument idag och vi återkommer med ett pris och leveranstid
Beställ enkelt online med kortbetalning
Vi skickar den färdigstämplade översättningen hem till dig
Beställ och betala enkelt online via kortbetalning
All kommunikation sker digitalt för att säkra snabbast möjliga process för dig
Leveranstid efter beställning - kontakta oss för att få en leveranstid på din översättning
Vi översätter till många språk

Vi översätter till många olika språk.

Vilka är teamet bakom Auktorisering.se? Auktorisering.se samarbetar med några av Sveriges mest erfarna auktoriserade translatorer och har många års erfarenhet av utföra auktoriserade översättningar till både privat- och företagskunder. Vi är specialiserade i auktoriserade översättningar och hjälper dig gärna med auktorisera ditt dokument. Ring oss gärna på 085 250 28 79 om du har några frågor.
Läs mer om oss
Auktorisering.se
Drottninggatan 86 1 tr
111 36 Stockholm
Sverige
+46 85 250 28 79
Org. nr: 559152-1009