Legalisering

Vi översätter dina texter till bulgariska.
Få ditt dokument översatt av en auktoriserad translator.

Vilka är kraven för din översättning? 

På Auktorisering.se är vi specialiserade på att översätta juridiskt giltiga dokument. Kraven på din bulgariska översättning beror på respektive myndighet som begär att dina dokument ska översättas. Oftast vill en myndighet att din översättning ska auktoriseras genom att stämplas och signeras av en bulgarisk translator utsedd av Kammarkollegiet. I vissa fall är det krav på att översättningen förses med en apostille-stämpel, vilket endast kan göras av notarius publicus. När du beställer din översättning bör du i förväg ha undersökt vilken typ av översättning du behöver. Om du är osäker på detta, kan du kontakta den myndighet som ska använda din bulgariska översättning.

Alltid professionella översättare             

Våra bulgariska translatorer har lång erfarenhet av att översätta dokument för både företag och privatpersoner. Hos Auktorisering.se hjälper vi våra kunder med översättning av många typer av dokument, inklusive betyg, köpeavtal, testamenten, dopbevis och mycket mer. Vårt team med auktoriserade translatorer omfattar mer än 150 i Sverige och över 500 internationellt. När du beställer från oss, garanterar vi dig alltid korrekta juridiskt giltiga översättningar av dina dokument till/från bulgariska med snabb leveranstid.

Priset för din bulgariska översättning 

Vi bedömer alltid de dokument du behöver översätta innan vi beräknar ditt pris. Detta gör vi för att säkerställa att du får din bulgariska översättning till bästa möjliga pris. Hos Auktorisering.se är vi stolta över av att ha marknadens lägsta priser för auktoriserade översättningar. Du har alltid möjlighet att få en kostnadsfri offert på din översättning till eller från bulgariska. Allt du behöver göra är att skanna eller ta en bild av dokumenten som ska översättas och skicka detta till oss på Auktorisering.se via vår hemsida. Vår offert till dig omfattar din bulgariska översättning, samt stämplar och leverans till din dörr.

Kontakta oss på Auktorisering.se 

Våra öppettider är 08:00 till 17:00 under alla vardagar, med undantag för helger och helgdagar. Du kan nå oss via telefon, e-post eller vår chattfunktion.

Onlinebetalning  

Du kan enkelt och säkert beställa och betala för din översättning online. Vi accepterar de flesta betalkort, eller så kan du välja att betala via bankgiro.

Företagsöversättningar

Auktorisering.se översätter flera texter åt företagskunder. Vi har kunder från de flesta branscher, och därför har vi även översättare som har specialiserat sig på dessa olika branscher. När vi gör företagsöversättningar, är branschkunskap avgörande för om du får en bra översättning eller inte. Vi har därför specialister från hela världen och säkerställer även att du får de bästa priserna, så att du får ut så mycket som möjligt av din budget. Om du har en text som du vill få översatt, rekommenderar vi att du kontaktar oss via vårt kontaktformulär, så tar en av våra projektledare kontakt med dig.

Din säkerhet när du beställer din översättning hos oss 

När vi har mottagit dina dokument online, kommer vi att behandla dem med strikt sekretess. Auktorisering.se omfattas av tystnadsplikt, och vi behandlar ditt översättningsärende med diskretion. Vi raderar dina dokument och din översättning så snart ärendet har avslutats.

Så här får du din översättning 

Auktorisering.se har en leveranstid på mellan fyra och fem dagar från den dag då du beställer din bulgariska översättning, tills du får den per post. Du bör vara medveten om att leveranstiden kan vara lite längre om du har många dokument eller mycket text som ska översättas. En digital kopia av översättningen kan även skickas till dig på e-post om önskas. Du kan kontakta oss via e-post, vår chattfunktion eller telefon om du vill ha mer information om leveranstiden för din översättning.

Behöver du din översättning direkt? 

Vi hjälper dig om du befinner dig i en nödsituation där din bulgariska översättning behövs snabbare än vanligt. Om så är fallet, ber vi dig att kontakta oss så snart som möjligt så att vi kan påbörja översättningsprocessen.

Ring oss på 073 157 58 79
Vi är även tillgängliga via vår chatt. Du kan chatta med en av våra medarbetare mellan 8:00-17:00.
Behöver du en auktoriserad översättning?
Oavsett om du ska ha en auktoriserad översättning eller bara en vanlig professionell översättning, så kan vi hjälpa dig. Om du är osäker på vilka krav som ställs på ditt dokument är det bara att kontakta oss.
Skicka ditt dokument idag och vi återkommer med ett pris och leveranstid
Beställ enkelt online med kortbetalning
Vi skickar den färdigstämplade översättningen hem till dig
Beställ och betala enkelt online via kortbetalning
All kommunikation sker digitalt för att säkra snabbast möjliga process för dig
Leveranstid efter beställning - kontakta oss för att få en leveranstid på din översättning
Vi översätter till många språk

Vi översätter till många olika språk.

Vilka är teamet bakom Auktorisering.se? Auktorisering.se samarbetar med några av Sveriges mest erfarna auktoriserade translatorer och har många års erfarenhet av utföra auktoriserade översättningar till både privat- och företagskunder. Vi är specialiserade i auktoriserade översättningar och hjälper dig gärna med auktorisera ditt dokument. Ring oss gärna på +46 73 157 58 79 om du har några frågor.
Läs mer om oss
Auktorisering.se
Drottninggatan 86 1 tr
111 36 Stockholm
Sverige
+46 73 157 58 79
Org. nr: 559152-1009