Öppet mellan 09:00 och 17:00
Legalisering

Vi översätter dina texter till tyska. Få ditt dokument översatt av en auktoriserad translator.

Tryggt och konfidentiellt

Vi har tystnadsplikt så dina dokument är säkra hos oss.

Snabb leveranstid

Den genomsnittliga leveranstiden är 4-5 arbetsdagar.

Beställ enkelt genom att betala smidigt online

Du kan enkelt beställa din översättning genom att betala online med kort.

Beställ och betala enkelt online via kortbetalning

All kommunikation sker digitalt för att säkra snabbast möjliga process för dig

Leveranstid efter beställning - kontakta oss för att få en leveranstid på din översättning

Processen bakom en auktoriserad översättning kan vara komplicerad. Här förklarar vi hur processen går till, steg för steg.

Vi erbjuder auktoriserade tyska översättningar. Skicka din text till Auktorisering.se för att få en kostnadsfri offert på en tysk översättning som utförs av en auktoriserad översättare.

Om din text ska skickas till en offentlig institution, är det mycket sannolikt att det är ett krav att det är en statligt auktoriserad översättning. En auktoriserad översättning har stämplats och signerats av en auktoriserad translator utsedd av Kammarkollegiet. Ibland finns det dock även särskilda krav på översättningen, såsom legalisering från UD eller en apostille-stämpel utfärdad av notarius publicus. Vi rekommenderar därför att du kontaktar den institution som ska motta dina dokument angående vilka krav som ställs på just ditt dokument.

Tyska translatorer

Om du behöver en auktoriserad översättning till eller från tyska, måste du få en tysk translator att översätta och märka dokumentet med sin unika signatur och stämpel. Oavsett vad du behöver för ditt dokument, rekommenderar vi att du kontaktar oss så att vi kan vägleda dig genom processen.

Pris – hur mycket kostar en tysk översättning?

Vi måste titta på dokumentet innan vi kan ange ett pris, och vi kommer därför att be dig att skicka in dokumentet via vår hemsida. När vi har mottagit dokumentet som ska översättas, antingen till eller från tyska, kommer vi att skicka en offert med pris och leveranstid till dig. Du kan skicka in dokumentet genom att skanna det och ladda upp det via vår hemsida.

Sekretess – vem ser ditt dokument?    

När du skickar en förfrågan om en offert kommer din text endast att läsas av vår projektledare och gällande translator. Auktorisering.se tillämpar tystnadsplikt, och ditt dokument är i trygga händer hos oss. Om din översättning inte påbörjas, kommer dokumentet att raderas från våra system.

Få gratis information, kunskapsutbyte och erfarenheter.

Företagsöversättningar

Auktorisering.se översätter många typer av texter för företagskunder. Vi har kunder från de flesta yrkesområden och har därför även översättare med kunskap från dessa områden. När vi utför företagsöversättningar är branschkunskap avgörande för om du får full nytta av din översättning eller inte. Vi har därför specialister från hela världen och ser dessutom till att du får de bästa priserna, så att du kan få ut så mycket som möjligt av din budget. Om du har en text som du vill ha översatt, rekommenderar vi att du kontaktar oss via vårt kontaktformulär.

Leverans – få din tyska översättning            

Vi skickar alla översättningar per post till önskad adress, oavsett om det är i Sverige eller utomlands. Det är också möjligt att få din översättning elektroniskt om du behöver det.

Support via telefon, e-post och chatt under alla vardagar från 8:00 till 17:00.        

Du har möjlighet att kontakta oss alla vardagar, bortsett från helgdagar. Våra öppettider är från 8:00 till 17:00.

Beställ online med betalkort eller bankgiro      

Om du bestämmer dig för att få hjälp med din tyska översättning via Auktorisering.se, kan du betala med betalkort eller bankgiro


Kontakta oss via telefon 010-200 81 68, e-post [email protected] eller vår chattfunktion. Vi ser fram emot att höra från dig.


Vi översätter till många olika språk.

Vilka är teamet bakom Auktorisering.se? Auktorisering.se samarbetar med några av Sveriges mest erfarna auktoriserade translatorer och har många års erfarenhet av utföra auktoriserade översättningar till både privat- och företagskunder. Vi är specialiserade i auktoriserade översättningar och hjälper dig gärna med bestyrka ditt dokument.

Auktorisering.se (del av Diction Sverige AB)
Artillerigatan 6
114 51 Stockholm
Sverige
+46 102 00 81 68
Org. nr: 559152-1009