Öppet mellan 09:00 och 17:00
Legalisering

Vi översätter dina texter till ryska. Få ditt dokument översatt av en auktoriserad translator.

Tryggt och konfidentiellt

Vi har tystnadsplikt så dina dokument är säkra hos oss.

Snabb leveranstid

Den genomsnittliga leveranstiden är 4-5 arbetsdagar.

Beställ enkelt genom att betala smidigt online

Du kan enkelt beställa din översättning genom att betala online med kort.

Beställ och betala enkelt online via kortbetalning

All kommunikation sker digitalt för att säkra snabbast möjliga process för dig

Leveranstid efter beställning - kontakta oss för att få en leveranstid på din översättning

Processen bakom en auktoriserad översättning kan vara komplicerad. Här förklarar vi hur processen går till, steg för steg.

Hitta en rysk auktoriserad translator hos Auktorisering.se. Här kan du få en rysk översättning gjord av en rysk översättare utsedd av Kammarkollegiet.

Om du har en text som ska översättas till eller från ryska och som ska uppvisas för en offentlig institution, är det nästan alltid ett krav att det ska vara en statligt auktoriserad översättning, stämplad av en auktoriserad translator som är utsedd av Kammarkollegiet. I vissa situationer är det särskilda krav på översättningen, såsom att den behöver legaliseras från UD eller förses med en apostille-stämpel utfärdad av notarius publicus. Vi rekommenderar därför att du rådgör med den institution som ska ta emot dina dokument om vilka krav som ställs på översättningen.

Ryska translatorer

Behöver du en statligt auktoriserad översättning till eller från ryska? Då måste du få en rysk translator att översätta med sin unika underskrift och stämpel. Kontakta oss, så guidar vi dig genom processen.

Pris – vad är priset för en rysk översättning?  

Vi kan inte uppge ett pris utan att ha tittat på dokumentet, och vi kommer därför att be dig att skicka in ditt dokument via vår hemsida. När vi har mottagit dokumentet som ska översättas, antingen till eller från ryska, kommer vi att ge dig en offert med pris och leveranstid. Du kan skicka dokumentet genom att skanna det och ladda upp det via hemsidan.

Sekretess – vem ser ditt dokument?    

När du skickar en förfrågan om en offert kommer din text endast att läsas av vår projektledare och aktuell translator. Auktorisering.se tillämpar tystnadsplikt, och ditt dokument är i trygga händer hos oss. Om din översättning inte påbörjas, kommer dokumentet att raderas från våra system.

 

Få gratis information, kunskapsutbyte och erfarenheter.

Översättningar för olika verksamheter

Auktorisering.se översätter flera typer av texter för företagskunder. Vi har kunder från de flesta branscher och har därför även översättare med kunskap från dessa branscher. När vi utför företagsöversättningar är branschkunskap avgörande för om du får full nytta av din översättning eller inte, och därför har vi specialister från hela världen. Samtidigt har vi sett till att du får de bästa priserna, så att du kan få ut maximalt av din budget. Om du har en text som du vill ha översatt, rekommenderar vi att du kontaktar oss via vårt kontaktformulär.

Leverans – få din ryska översättning skickad till dig     

Vi skickar alla översättningar per post till önskad adress, oavsett om det är i Sverige eller utomlands. Det är också möjligt att få din översättning elektroniskt om du behöver detta.

Support via telefon, e-post och chatt under alla vardagar från 8:00 till 17:00.        

Du har möjlighet att kontakta oss alla vardagar, bortsett från under helgdagar. Våra öppettider är från 8:00 till 17:00.

Beställ online med betalkort eller bankgiro      

Om du bestämmer dig för att få hjälp med din ryska översättning via Auktorisering.se, kan du betala med betalkort eller bankgiro.

Kontakta oss via telefon 010-200 81 68, e-post [email protected] eller vår chattfunktion. Vi ser fram emot att höra från dig.

Vi översätter till många olika språk.

Vilka är teamet bakom Auktorisering.se? Auktorisering.se samarbetar med några av Sveriges mest erfarna auktoriserade translatorer och har många års erfarenhet av utföra auktoriserade översättningar till både privat- och företagskunder. Vi är specialiserade i auktoriserade översättningar och hjälper dig gärna med bestyrka ditt dokument.

Auktorisering.se (del av Diction Sverige AB)
Artillerigatan 6
114 51 Stockholm
Sverige
+46 102 00 81 68
Org. nr: 559152-1009