Legalisering

Vi översätter dina texter till ryska.
Få ditt dokument översatt av en auktoriserad translator.

Hitta en rysk auktoriserad translator hos Auktorisering.se. Här kan du få en rysk översättning gjord av en rysk översättare utsedd av Kammarkollegiet.

Om du har en text som ska översättas till eller från ryska och som ska uppvisas för en offentlig institution, är det nästan alltid ett krav att det ska vara en statligt auktoriserad översättning, stämplad av en auktoriserad translator som är utsedd av Kammarkollegiet. I vissa situationer är det särskilda krav på översättningen, såsom att den behöver legaliseras från UD eller förses med en apostille-stämpel utfärdad av notarius publicus. Vi rekommenderar därför att du rådgör med den institution som ska ta emot dina dokument om vilka krav som ställs på översättningen.

Ryska translatorer

Behöver du en statligt auktoriserad översättning till eller från ryska? Då måste du få en rysk translator att översätta med sin unika underskrift och stämpel. Kontakta oss, så guidar vi dig genom processen.

Pris – vad är priset för en rysk översättning?     

Vi kan inte uppge ett pris utan att ha tittat på dokumentet, och vi kommer därför att be dig att skicka in ditt dokument via vår hemsida. När vi har mottagit dokumentet som ska översättas, antingen till eller från ryska, kommer vi att ge dig en offert med pris och leveranstid. Du kan skicka dokumentet genom att skanna det och ladda upp det via hemsidan.

Sekretess – vem ser ditt dokument?       

När du skickar en förfrågan om en offert kommer din text endast att läsas av vår projektledare och aktuell translator. Auktorisering.se tillämpar tystnadsplikt, och ditt dokument är i trygga händer hos oss. Om din översättning inte påbörjas, kommer dokumentet att raderas från våra system.

 

Översättningar för olika verksamheter

Auktorisering.se översätter flera typer av texter för företagskunder. Vi har kunder från de flesta branscher och har därför även översättare med kunskap från dessa branscher. När vi utför företagsöversättningar är branschkunskap avgörande för om du får full nytta av din översättning eller inte, och därför har vi specialister från hela världen. Samtidigt har vi sett till att du får de bästa priserna, så att du kan få ut maximalt av din budget. Om du har en text som du vill ha översatt, rekommenderar vi att du kontaktar oss via vårt kontaktformulär.

Leverans – få din ryska översättning skickad till dig            

Vi skickar alla översättningar per post till önskad adress, oavsett om det är i Sverige eller utomlands. Det är också möjligt att få din översättning elektroniskt om du behöver detta.

Support via telefon, e-post och chatt under alla vardagar från 8:00 till 17:00.        

Du har möjlighet att kontakta oss alla vardagar, bortsett från under helgdagar. Våra öppettider är från 8:00 till 17:00.

Beställ online med betalkort eller bankgiro      

Om du bestämmer dig för att få hjälp med din ryska översättning via Auktorisering.se, kan du betala med betalkort eller bankgiro.

Kontakta oss via telefon +46 73 157 58 79, e-post [email protected] eller vår chattfunktion. Vi ser fram emot att höra från dig.

Ring oss på 073 157 58 79
Vi är även tillgängliga via vår chatt. Du kan chatta med en av våra medarbetare mellan 8:00-17:00.
Behöver du en auktoriserad översättning?
Oavsett om du ska ha en auktoriserad översättning eller bara en vanlig professionell översättning, så kan vi hjälpa dig. Om du är osäker på vilka krav som ställs på ditt dokument är det bara att kontakta oss.
Skicka ditt dokument idag och vi återkommer med ett pris och leveranstid
Beställ enkelt online med kortbetalning
Vi skickar den färdigstämplade översättningen hem till dig
Beställ och betala enkelt online via kortbetalning
All kommunikation sker digitalt för att säkra snabbast möjliga process för dig
Leveranstid efter beställning - kontakta oss för att få en leveranstid på din översättning
Vi översätter till många språk

Vi översätter till många olika språk.

Vilka är teamet bakom Auktorisering.se? Auktorisering.se samarbetar med några av Sveriges mest erfarna auktoriserade translatorer och har många års erfarenhet av utföra auktoriserade översättningar till både privat- och företagskunder. Vi är specialiserade i auktoriserade översättningar och hjälper dig gärna med auktorisera ditt dokument. Ring oss gärna på +46 73 157 58 79 om du har några frågor.
Läs mer om oss
Auktorisering.se
Drottninggatan 86 1 tr
111 36 Stockholm
Sverige
+46 73 157 58 79
Org. nr: 559152-1009